Az Index szúrta ki, hogy Vajna Tímea, Andy Vajna, a Fidesz filmügyi kormánybiztosának a felesége átírta Instagramon azt a posztot, melyben arról számolt be a követőinek, hogy luxus magánrepülővel  vitte az USA-ba állatorvoshoz a macskáját.

Minden jel szerint kiverte a biztosítékot Vajna Tímea legújabb megmozdulása, lehet épp a férje Andy Vajna szólt neki, hogy lehet nem kéne azzal villogni, hogy magánrepülővel vitte USÁ-ba az állatorvoshoz macskáját.

Az történt, hogy a macskát megműtötték, de nem volt  valami rendben, ezért Vajna Tímea azt kérte férjétől, Andy Vajnától a születésnapjára, hogy magángéppel mehessen Los Angelesbe, ugyanis így nem kell elkábítani a macskát az utazáshoz. Vajna Tímea Instagramján arról ír, abban bízik, hogy az Egyesült Államokban lehetnek új módszerek, amikkel az állatorvosok rendbe tudják hozni a háziállatot.

A régi poszt

© Instagram

és az új

Szóval ez  volt az eredeti poszt: “A mosoly mögött sok sírás van. Tegnap, miután landoltam, egyszerűen képtelen voltam aludni hajnali 2-től és aggódtam, hogy mi lesz a macskámmal, miután a cicámat megműtötték és most tudtam meg, hogy nem túl jók a mostani véreredményei. Minél többet szeretnék vele lenni. Folyamatosan járunk orvosokhoz. Amerikában is viszem hétfőn, hátha itt vannak új módszerek. És itt következett az a rész, amit most Timivel kicenzúráztattak az eredeti posztból:

Annyira köszönöm a férjemnek, hogy magangéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor, ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, hogy el tudjam hozni a cicámat, mert most nem lehet elkábítani az utazáshoz”

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here