A 24.hu  Retox magazinjának adott egy videó riportot Kálmán Olga, a népszerű politikai újságíró, akit azután bocsájtottak el augusztus elején a HírTV-től, hogy a Fidesz átvette a csatorna felett az irányítást.

Kálmán Olga elmesélte, hogy a sors úgy hozta, hogy az utolsó Hír TV-s adását a férj rendezte, aki szintén a csatornánál dolgozott mint rendező.

A Momentum egyik elnökség tagjával készítette az interjút, amikor azt mondta a fülére a férj-rendezője, hogy kirúgták az új rendészeket és jön egy új rendész csapat.

“Kinéztem a kamerából, merthogy ez az álmoskönyv szerint nem jelent túl jót, hogy leváltották a biztonsági szolgálatot az egész tévében és aztán újra megszólalt a férjem, hogy holnap 10 órakor értekezletet tart az új tulajdonos “- meséli a riporternő

Majd úgy folytatta, hogy megint kinézett a kamerából, mert ez azt jelentette, hogy az ő pályafutásának a Hír TV-nél egészen biztosan vége.

Egyébként a  24.hu retox magazinja közéleti szereplőket visz el olyan helyekre, ahova ők nem szoktak amúgy járni, Kálmán Olgát egy technópartiba vitték el.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here