Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt hiszem megtörtént a magyar politika történet legszánalmasabb bejelentése, amiben csak egy fájópont van számunkra, hogy nem Mi, hanem a HVG szúrta ki, mert akkora többszörös pofátlanság

Nem tudom, hogy Ön, kedves olvasó, hogyan minősítené azt, az „ellenzéki” politikust, aki önkormányzati bérlakást kér, attól a fideszes polgármestertől, akit hevesen támad, mert akkora bajban van, majd a helyi botrány hatására inkább visszaadja, azt a lakást, amit a fideszes vezetésű önkormányzattól kapott, aztán rá párhónapra kiderül, hogy mégsem volt akkora bajban, mert egy 40 millás lakást tudott vásárolni?

Persze, a történetnek még koránt sincs vége, mert ez a politikus elindult az országgyűlési választáson az esélyes jelölttel szemben, az istennek sem akar visszalépni, kap is kőkemény 3 százalékot,  miután akkorát bukott, mint az ólajtó,  most felszólít mindenkit, hogy álljanak be mögé, hogy ő legyen a kerület közös ellenzéki polgármester-jelöltje.

Azt hiszem, a legfinomabb, ami nekem eszembe jut, hogy röhejes.  De azt is ki merem jelenteni, hogy az ilyen mentalitású politikusoktól kellene, de nagyon gyorsan, megszabadulnia az ellenzéknek.

Nos, akiről szó van, az nem más, mint Baranyai Krisztina a megszűnt Együtt nevű párt Ferencvárosi Önkormányzati képviselője.

A jozsefattilalakotelep.hu, egy helyi civilek által működtetett kis portál számolt be arról, 2016. szeptemberében, ami eléggé kiverte náluk a biztosítékot, hogy Baranyi Krisztina, képviselőnő, önkormányzati bérlakásért folyamodott a kerület fideszes polgármesteréhez, Bácskai Jánoshoz. Hogyhogy nem, a fideszes többség méltányolta Baranyi Krisztina kérését és ki is utalt neki egy lakást.

Helyben nagy botrány lett az ügyből, az amúgy Baranyival szimpatizáló civilek elfordultak a politikustól és ki is jelentették, eldőlt, hogy Baranyiból nem lesz polgármester soha.

Baranyi az ügy hatására magyarázkodásra kényszerült és végül bejelentette, hogy nem veszi át mégsem a lakást.

2017-ben újabb botrányba keveredett a képviselőnő, ugyanis kiderült, hogy az önkormányzati bérlakásos balhé után 3 hónappal mégis tudott venni egy zsír új 40 millás kéglit a szomszédos kerület Duna parti lakóparkjában. Ráadásul ez az ingatlan nem szerepelt a következő évi vagyon nyilatkozatában.

Ismét magyarázkodás lett a dologból, hogy nem volt a nevén még akkor a lakás, meg banki kölcsönből van, meg minden.

A Nyugati Fény írta most meg, hogy Baranyi Krisztina ilyen antré után az országgyűlési választáson is elindult, az áprilisi választáson 3,19 százalékot kapott Budapest 6. számú választókerületében.

A portál megjegyzi, hogy ez az a körzet, ahol azért tudott a fideszes Kocsis Máté 41 százalékkal  győzni, mert az 59%-os ellenzék nem tudott megállapodni egyetlen jelöltben, és a szavazatok drámaian szétaprózódtak az esélytelen jelöltekre.

A Nyugati Fény arról is beszámolt, hogy most vasárnap Baranyi Krisztina bejelentette, hogy elindul független jelöltként a IX. kerület polgármesteri székéért, azt írja, hogy a Jobbiktól és Kétfarkú Kutya Pártig mindenkit felszólított, hogy támogassák őt.

A portál megjegyzi, hogy most tehát az a 3,19 százalékos Baranyi Krisztina ácsingózik az ellenzéki szavazatokra, aki az LMP és a Jobbik mellett maga is részese volt Kocsis Máté győzelmének azáltal, hogy nem volt hajlandó visszalépni a nála 10-szer több szavazatot kapó esélyes ellenzéki jelölt, Ara-Kovács Attila javára.

Mi azt tesszük ehhez hozzá, hogy felettébb elgondolkoztató, hogy ez vajon kinek az érdekében történik. S azért mindenkinek kellene annyi realitás érzékkel rendelkeznie, hogy sejtse 3,19 százalékból sehogy se lesz 50. Persze ha függetlenként kapott volna Baranyi 30 százalékot akkor más lenne a leányzó fekvése.

Mostanában nagy divat az előválasztás, Ferencvárosban a helyzet könnyű, hiszen tudjuk, hogy Baranyi Kriszta 3, 19 százalékot képes elérni egy választáson, tehát ő biztos, hogy nem esélyes jelölt a Fidesz legyőzésére, max arra jó, hogy a Fideszt hatalomba tartsa.

Oszd meg ha Te is egyetértesz, hogy az önkormányzati választás fontos és a tavaszi választásokból minden jelöltnek le kell vonnia a megfelelő tanulságokat, még Baranyi Krisztinának is.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here