Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Guy Verhofstadt, az Európai Parlament egyik legnagyobb frakciójának, a ALDE-nak a frakcióvezetője az Indexnek adott egy terjedelmes riportot, melyben többek között azt mondta az EU migráció megállítására tett lépései kapcsán, hogy az Orbán úrhoz hasonló populistáknak, arra van szükségük, hogy a rendszer ne működjön megfelelően, mert akkor tudják felkorbácsolni az EU-ellenes és migránsellenes érzelmeket

Guy Verhofstadt az Index-nek adott interjúban kifejtette, hogy az EU országai egyenként nem tudják kezelni a migrációt, ezért kell megtalálnunk a módját, hogy közösen álljunk hozzá, még azelőtt, hogy ezrek halnak meg újra a Földközi-tengeren és másutt a világban.

A frakció vezető úgy véli, hogy az az egyik legnagyobb problémánk, hogy az EU leghangosabb kritikusai közül sokan ugyanazok az emberek, akik a legkevésbé hajlandóak hozzátenni valamit a megoldáshoz. Ezt már sokszor elmondtam Donald Tusknak [az Európai Tanács elnökének]: nem migrációs válságban élünk. Egy politikai válságban élünk, amelyik a migránsokon élősködik.

Majd Guy Verhofstadt  leszögezi, hogy az EU ne akarná megelőzni a migrációt, az egy mese, amit az Orbán úrhoz hasonló politikusok adnak elő. Majd azt is kifejti, hogy az EU migráns politikájának a lényege, hogy már Afrika határban megállítsák a migrációt.

Elmondja, hogy EU eurómilliárdokat fizetett Törökországnak, hogy elejét vegye az illegális bevándorlásnak, és részben fedezte egy Törökország és Szíria közötti határkerítés költségeit. Milliókat fizetett afrikai országoknak is, hogy megakassza az embercsempészek műveleteit.

Az EU letárgyalt egy sor visszaküldési egyezményt több országgal a világ minden tájáról, hogy visszavegyék a illegális bevándorlókat, akik tőlük indultak útnak. Sok tekintetben az az igazság, hogy Donald Trump csak álmodozik róla, hogy egy nap ilyen keményen tudjon föllépni- jegyzik meg az ALDE frakcióvetője

Arról is beszélt még, hogy az Európai Bizottság előállt egy 10 ezer fős uniós határvédelmi erő ötletével, de ezt megmagyarázhatatlan módon néhányan elutasítják, közöttük Orbán Viktor is.

Majd kifejti, hogy a bevándorlás úgy lelassult, mintha elvágták volna, de az igazság nem kedvez az Orbán úrhoz hasonló populistáknak, akiknek arra van szükségük, hogy a rendszer ne működjön megfelelően, mert akkor tudják felkorbácsolni az EU-ellenes és migránsellenes érzelmeket. Ezzel ültetik el a félelmet a magyar emberekben, amivel pedig tovább építik a saját politikai karrierjüket. A migráció megállítása lehet, hogy jól néz ki az óriásplakátokon, mert ez hajtja a propagandagépezetet.

Szerinte a gyökerénél  kell, hogy kezeljük a bevándorlási problémát, vagyis mindent elkövetünk, hogy hozzásegítsük az embereket egy jobb élethez azokban az országokban, ahol születtek, azzal, hogy lehetőségeket kínálunk nekik az otthoni életre. Elsősorban Afrikáról beszélek, ahol 1,2 milliárd ember lakik, és életbevágó, hogy megtaláljuk a fenntartható megoldást az ottani életre, ami kitart a következő évtizedekre.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here