A kapost.hu helyi portál számolt be róla, hogy újabb fellépését mondták vissza a népszerű színművésznek, Gálvölgyi Jánosnak, most az indok: „elháríthatatlan műszaki körülmény”

 

A portál felidézi, hogy a művész felesége, Gálvölgyi Judit saját Facebook-oldalán jelenetettebe ,hogy az október 24-én, a másnapra tervezett „A Gálvölgyi” c. önálló estet „a megrendelő művelődési ház váratlanul lemondta”.

Most a portál azt írja, hogy újabb Gálvölgyi fellépést mondtak vissza, a november 8-i Mennyei Hang című Peter Quilter-darab a Játékszín közlése szerint „elháríthatatlan műszaki körülmény miatt” marad el, ennek a darabnak is, szintén a Kossuth- és Jászai-díjas Gálvölgyi János lett volna az egyik oszlopa.

A korábbi fellépés azzal az indokkal maradt el, hogy nem kelt el elég jegy. A kapost.hu megkereste a az illetékes szervezőket, hogy milyen módon hirdették meg Gálvölgyi önálló estjét, mert, hogy a városban senki nem tudott az eseményről.

Azonban a portál érdemi választ nem kapott a kérdésére.

Mi meg kedves olvasó csak arra tudunk kérni, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mi folyik Kaposváron a kulturkampf nevében!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here