Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma a halottak napján egy Facebook posztban bejelentette, Puzsér Róbert komikus, hogy hajlandó részt venni az MSZP által szorgalmazott fővárosi előválasztáson. Egy vitás pont már most biztos, hogy lesz.

Ha ez kell ahhoz, hogy ne osszák meg az ellenzéket, akkor legyen előválasztás – üzente Puzsér Róbert Facebookon azon pártoknak, melyikeknek a támogatását kívánja megszerezni

Bizonyos feltételekkel hajlandó lesz részt venni egy előválasztáson Puzsér Róbert – írta egy Facebook-postban a főpolgármesteri címre bejelentkezett  önjelölt.

„Ha ez kell ahhoz, hogy az MSZP meg a DK ne indítson rám jelöltet, és ezzel ne osszák meg Orbán és Tarlós ellenzékét, akkor vállalom, hogy részt veszek egy előválasztáson” – írta.

Bár mondjuk a pártok oldaláról és sok más szemszögből inkább tűnik úgy, hogy Ő indul rá a fővárosban amúgy esélyes ellenzékre. Már megírtuk, hogy Oroszországban nagy divatja van olyan bábellenzéki celebek indításának, akik teljesen esélytelenek, de ismertségük révén elviszik a média figyelmét az amúgy esélyesebb komoly ellenzéki kihívótól.

Puzsér az előválasztáson történő bejelentő posztjában olyan feltételeket állít, amiket egyébként Molnár Zsolt, az MSZP Budapesti elnöke is ismertet még múlthéten ATV Egyenes beszéd című műsorában. Mint például a jelöltállítás folyamata legyen nyilvános és átlátható, az, előválasztás előtt nyílt viták során mérkőzzenek meg a jelöltek és a tisztaságának ellenőrzését, a személyes adatok kezelését, valamint a szavazatszámlálást egy köztiszteletben álló civil szakemberekből alakuló testület végezze.

Azonban Puzsér javaslat csomagjának van egy eleme, amit biztos nem fog elfogadni egyetlen ellenzéki párt sem, hogy a szavazás kizárólag internet alapú legyen. Azt már korábban kifejetették a pártok, hogy az előválasztás lényege, hogy az igazi választást modellez le. Nos az igazi választáson sem interneten szavaznak az emberek, hanem személyesen.

A hírekből azt lehet tudni, hogy az előválasztáson el fog indulni Horváth Csaba az MSZP jelöltjeként, Karácsony Gergely a Párbeszéd színeiben. A DK is részt fog venni, hogy ők kit indítanak arról még nincs információ. A Momentum és a Liberálisok sem zárkóznak el a megméretéstől.

Az USÁ-ban az elnökjelölteket a pártok ilyen előválasztási rendszerben választják ki.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here