Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Ripost számolt be egy új, botrányos módszerről, ahogyan ellopják a temetői tolvajok a virágokat. Egyszerűen fogják és levágják a virágokat, hátrahagyva a csupán a nővény szárát

Nem ellopják a virágokat, hanem levágják a fejét és a szárát ott hagyják számolt be a Ripostnak egy olvasó, aki a virágokat előtte levő nap vitte az Új köztemetőbe.

Az olvasó fotókat is töltött fel a Facebookra az új temetői  bűncselekményről és kifejti, hogy szinte kizárt, hogy állatok okoztak volna ilyen károkat a sírokra kitett virágokban, hiszen egyértelműen látszik, hogy le van vágva.

A portál megszólaltatott egy virágkötőt is aki elmondta, hogy az aljas tolvajok valószínűleg koszorúkba építik bele a lopott virágfejet és azt újra eladják a gyanútlan vásárlóknak.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy főként a temetők mellett a járdán és az aluljárókban lehet találkozni kétes eredetű csokrokkal és koszorúkkal.

Azt javasolja, hogy aki nem szeretne ilyen virágot venni véletlenül se boltban vásárolja meg az emlékezés virágait, ott biztosan nem lopott a portéka – mondta lapnak a virágárus.

Azt is elmondja az eladó, hogy mécseseket, gyertyákat is üzletben érdemes venni, „aki pedig csak egy-két darab koszorút, virágot árul, „az nagy valószínűséggel lopta valahonnét. És nem lennék meglepve, ha egy temetőből vitte volna el”  – állította a ripostnak  virágkötő.

A portál arra is tájékoztat, hogy csökkenthető az effajta lopásveszély, ha a halottak napján kora délután, vagy az azt követő napokban látogatunk a temetőbe, mert a tolvajok a kiemelt temetőlátogatói időszak elejét és közepét használják ki az újbóli értékesítéshez, amely a hétvégéhez közeledve egyre inkább lecseng.

Oszd meg, hogy mindenki lássa, milyen aljas trükköt vetnek be idén a szélhámosok!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here