Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az ATV.hu szúrta ki, hogy interjút készített a kormányközeli Magyar Idők a frissen kinevezett űrkutatásért felelős miniszteri biztossal. Ferencz Orsolya, aki egyébként a Fidesz VIII. kerületi képviselője is egyben, sikeresen összekötötte a kormány legfőbb propagandáját és hogy miért van szükség arra, hogy az állam is támogassa az űripart.

Hát természetesen az újdonsült kormánybiztosnak a migrációt és az űrkutatást sikerült egy közös lapra hoznia.

Szerinte “az űrkutatás vívmányait olyan kulcsfontosságú területen hasznosítjuk, mint a navigáció, a katasztrófavédelem és a migráció, ezért gazdasági és nemzetbiztonsági szempontból is fontos, hogy az állam is támogassa az űripart.”

Majd a cikk további részében azt is kifejti, hogy pontosan mire is gondol: “a Sentinel műhold adatait egész Euró­pa felhasználja a katasztrófavédelemben, a mezőgazdasági termésbecslésben, sőt az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség (Frontex) is ezen szatellitrendszer segítségével követi nyomon a néptömegek mozgását.”

Ajaj itt nagy baj lesz kérem, mert Ferencz Orsolya a lázas igyekezetében, hogy összekösse a kormánypropagandát és az űrkutatást, véletlenül elismerte, hogy a közös európai határőrizet jó dolgokat csinál, pont akkor, amikor a Fidesz-kormány éppen a közös Európai Határőrizet ellen tiltakozik és a legharcosabban lép fel a Frontex ellen.

Hiába na össze-vissza vakítani a népet nem egy könnyű dolog, csak óvatosan, mert a végén kiderül, hogy piszokmód nem Orbán védte meg európát a migrációs nyomástól.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here