Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magát újságírónak nevező Bayer Zsolt tegnapi Echó TV-s műsorában, ismét egy ordas nagy hazugságot mondott be az ellenzékről. Más racionális ok erre most már nincs, Bayer vagy egy dilettáns vagy egy megrögzött hazudozó.

Tegnap este a Bayer-showban a mi csodás nemzeti Zsocánk megint kitett magárért. Elővakart egy nagyon mínuszos hírt  Pakisztánból, mely arról szólt, hogy egy nő, aki nem fogadja el az iszlám vallás tanait, bíróság elé kellett állnia istenkáromlásért. A bíróság felmentette és tüntetni kezdtek a bírósági ítélet ellen vallási fanatikusok. Majd a mi Zsocánk sziporkás párhozammal szemrebbenés nélkül bele a kamerába: ezeket akarja beengedni az európai baloldali elit, reméljük nem sikerül nekik.

Nos én is hajlamos vagyok az ellenzéket hibáztatni, hogy nem elég határozottan kommunikál. Azonban itt nem ez áll fent. Ugyanis az elmúlt negyed évben, szinte nem volt olyan európai vagy hazai baloldali vezető, aki ne mondta volna el, hogy nem ettek bolondgombát, hogy támogatnák az illegális migrációt.

Sőt azt is elmondták, hogy milyen lépéseket tett az EU, aminek köszönhetően rekord alacsonyra csökkent az elmúlt két évben a migránsok száma. S a lényegi különbség Orbán politikája és az EU között az, hogy az EU nem Magyarország, hanem Afrika határánál akarja megállítani a migrációt.

Nos, hogy Bayer ezt így betolta a nézőinek az arcába, a mögött két dolog lehet, tényleg nem tudja, hogy a baloldal baromira nem akar semmiféle illegális migránsokat befogadni. Nos ebben az esetben egy dilettáns.

Vagy nagyon is tudja, hogy az európai és hazai baloldal milyen határozott véleményt képvisel az illegális migrációval kapcsolatban, nos ebben az esetben pedig egy megrögzött hazudozó.

Bármelyik is álljon fent, Bayer teljesen alkalmatlan arra, hogy újságírónak nevezzük, legyen inkább showman, bár ezt valószínű a csatornája is tudja, ezért nem egy hírháttér műsorhoz méltó elnevezést kapott a műsora, a szórakoztató műfajból kölcsönözve lett Bayer-show. Bár shownak meg nem elég vicces…

Szerintem eljött az idő, hogy ne menjünk el szó nélkül a Fidesznyikek hazudozásai mellett, ha egyetértesz segíts cáfolni, azzal, hogy megosztod ezt a posztot.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here