Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sas József a népszerű humorista egy drámai videóüzenetben számolt be arról, hogy lemondja az összes ide fellépését, mert nincs olyan egészségi állapotban- számolt be a Blikk

A Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója, a Jászai-díjas humorista nagyon készült, hogy méltóképpen ünnepelje januárban esedékes nyolcvanadik születésnapját. Nekem Nyolcvan című műsorára lelkesen próbált kollégáival, meghívását még azok a művészek is elfogadták, akikkel évek óta nem dolgozott együtt, ám hiába fogytak kiválóan a jegyek a meghirdetett tizenegy előadásra, a jövő vasárnapi premier előtt az összeset le kellett mondani.

Az ok: az utóbbi időben betegeskedő Sas nincs olyan állapotban, hogy vállalja a fellépéseket, a Blikk úgy tudja, hogy pénteken már annyira gyengének érezte magát, hogy komoly döntést kellett hoznia.

Tízkor kezdtük a próbát, amikor Józsi megérkezett, azt mondta, annyira gyenge, hogy alig bírt kiszállni a taxiból – mesélte Heller Tamás az újságnak, aki  Beregi Péterrel együtt szerepeltek volna az új Sas kabaréban.

A pénteki próba után határozta el a humorista, hogy lemondja a fellépéseket, tegnap már a jegyirodák internetes oldalain jelezték, hogy az előadások elmaradnak. Sas az ismerőseinek 30 másodperces, rövid időre a közösségi oldalán is feltűnő drámai videóüzenetben, elcsukló hangon mondta el, hogy hiszi, jövőre jobban lesz, de 2018-ban már nem lép színpadra, azaz minden Fészek klubbeli előadás elmarad, a szilveszteri két show is, amelyről tévéfelvétel készült volna.

Sajnos, nem vagyok jól, és most az első az egészség – erősítette meg a Blikknek az információt Sas József, aki az állapotáról nem akart bővebben beszélni, de nem titok, jó ideje gyengélkedik. Tavaly a nyaralását is meg kellett szakítania, és csak hosszabb pihenő után vágott bele a Nekem Nyolcvan próbáiba.

Kollégái és barátai remélik, a művésznek használ a pihenés, így jövőre színpadra állhatnak a születésnapi műsorral.

Természetesen mi is szorítunk, hogy a népszerű humorista mielőbb felépüljön, oszd meg ezt a posztot, hagyj lássa, hogy mennyien szurkolnak érte!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here