Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint ahogy a Hír Hugó beszámolt róla, hogy egy törvényi változás következtében az ásott és fúrt kutakat regisztrálni kell, ennek a határideje 2018. december 31. Annak ellenére, hogy a Fidesz kormány ígért változásokat, érdemi lépéseket még mindig nem tett- erre hívta fel a parlamentben a figyelmet Varga László, az MSZP parlamenti képviselője

Varga László elmondta, hogy sok ezer vidéken élő magyar ember érdekében szól most újra. Sok százezer vidéken élőt érinthet, hogy olyan kút található a portájukon, amely nem rendelkezik megfelelő vízügyi engedéllyel, hozzá teszi, hogy sok esetben nem is az ő hibájukból.

A videónak hangja is van, melyet a videó jobb alsó sarkában tudsz felhúzni

Majd kifejti, hogy a Fidesz kormány ennek a helyzetnek a megoldására nem sok mindent tett, elfogadtak egy jogszabályt, amelyben 2018. december 31-ig a kutak engedélyezését kötelezővé tették.

Majd hangsúlyozta, hogy ez  a határidő most is hatályban van, hiszen hiába tervezték ennek eltolását, amit elfogadott a fideszes többség, arról kiderült, hogy alaptörvény ellenes volt, így a Fidesz köztársasági elnöke, Áder János, normakontrollra küldte és meg is semmisítette azt az alkotmánybíróság, „hiába jeleztem akkor a vitában, hogy ez lesz”- teszi hozzá az MSZP-s képviselő.

Varga hangsúlyozza, hogy megoldást vár Önöktől több százezer magyar ember, hiszen december 31-ig akár 100 ezer forintos költséget meghaladó módon kellene nekik engedélyeztetni az ilyen ásott vagy fúrt kútjukat.

Az MSZP többször elmondta, hogy ez százezrek problémája és még sem léptek. Majd Varga László kifejti, hogy ha meghosszabbítják a határidőt, azzal a problémát nem oldják meg csak eltolják.

Azt is elmondta, hogy az MSZP azt javasolja, hogy egy olyan szabályozást fogadjon el a parlament, amely a háztáji víz-kivétet, tehát a kertek locsolását engedélyezi és csak a gazdasági célú kutakra vonatkozna a bejelentés.

Sajnos a propaganda-média nem számol be megfelelően a kutak kapcsán kialakult helyzetről, ezért arra kérünk, oszd meg azt a posztot, mert a felszólalás korrektül összefoglalja, hogy mi a helyzet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here