Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Amerikai Egyesült Államokban ma van a félidős választás, ez kb. a magyar parlamenti választásoknak felel meg, hiszen most választják ki a törvényhozást. Az eredmények magyar idő szerint hajnali 2 felé kezdenek csöpögni, azonban addig is időtöltés gyanánt találtunk egy remek videót Dancsó Pétertől, Magyarország legnépszerűbb videósától, melyben Trump elnök legviccesebb megmozdulásait gyűjtötte össze. 

Az USÁ-ban a törvényhozást, magyarul a parlamentet kongresszusnak hívják, ami kvázi egy kétkamarás parlament, melynek a felsőháza a képviselőház és az alsóháza a szenátus.

 A képviselőházban 100 képviselői hely van, ebből  51 republikánus, azaz Trump-párti, 47 demokrata és 2 független képviselő. A szenátusban is republikánus többség van, a 435 szenátori székből, 235 republikánus, 197 demokrata, 7 pedig betöltetlen.

Ez azt jelenti, hogy Trumpnak mindegyik testületben meg van a többsége. A mai választás tétje az az, hogy ez így is marad, vagy sikerül a demokratáknak többséget szerezni a törvényhozásban.

A választások eredményei magyar idő szerint olyan 2 óra felé kezdenek el csöpögni, de inkább holnap reggelre lehet már látni, hogy mi van. Bár a közvélemény-kutatók demokrata győzelmet jósolnak, de az előző elnökválasztáson csődöt mondtak, így nagyon nehéz előre megmondani, hogy pontosan mi is lesz a végeredmény.

Nos, addig is amíg nem jönnek az eredmények, mindenkinek ajánljuk a fenti videót, melyet Dancsó Péter, Magyarország legnépszerűbb videósa készített és Trump legviccesebb megmozdulásait gyűjtötte össze.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here