Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fél éve alakult meg az új parlament és ennek apropóján a Zoom összeválogatta a képviselői legeket. Kétségtelenül ennek az összeállításnak a legbotrányosabb tényadata, hogy kettő olyan képviselő is ül a magyar parlamentben, aki 8 éve fel sem szólalt, mindenki nyugodjon meg a képviselői fizetését azért felveszi.

Igen, ha most fogadott, hogy mind kettő néma képviselő fideszes, akkor bizony ön nyert. Bíró Márk és Kubatov Gábor, az a két képviselő, aki nem csak ebben a ciklusban, de az előző kettőben sem emelkedett szólásra, hogy hozzá tennének valamit a parlamenti vitához. A Zoom az is megjegyzi, hogy ezért most már bruttó havi egymilliós fizetést vesznek fel.

Bíró Márk a Fidesz képviselője 2010 óta folyamatosan és most kapaszkodjon meg, még soha nem beszélt a parlamentben. Az elmúlt több mint 8 évben írásban sem volt valami aktív, mivel ez idő alatt összesen 9 önálló indítványt jegyzett, 4 másikhoz pedig csak csatlakozott.

Nem sokkal jobban erőlteti meg magát képviselői tiszteletdíjáért a szintén fideszes Kubatov Gábor sem, aki egyébként civilben az FTC elnöke is. Kubatov 2006 óta képviselő és ezalatt a 12 év alatt egyszer, 2007-ben szólalt fel, akkor is csupán 5 percet beszélt, ő már 11 éve meg sem szólal. Kubatov a 12 év alatt 17 önálló indítványt  írt.

Persze mind két politikus a Fidesz listás képviselője, felmerül a kérdés, hogy vajon mi alapján tartja őket a párt alkalmas képviselőnek a parlamenti munkára?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here