Ezt az igazán csodás történetet a 24.hu szúrta ki a Felház Facebook oldalán. Aki esetleg nem tudná, hogy mi az a Felház, annak elmondom: ez egy pünkösdi vallási gyülekezett, amit Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia és pár barátja kezdett el pár éve gründolni.  

Egyébként az Orbán Gáspár nevével is fémjelzett Felház közösségi oldalán azt hirdeti magáról, hogy náluk Jézus Krisztussal is találkozni lehet, úgy, ahogy Ő van.-jegyzi meg a portál

S mi is lehetne ennél nagyobb Krisztusi csoda, hiszen az egyik Felház gyűlés után az adományok számolásakor találtak egy levélbe csavart köteg pénzt. A 300 ezer forint értékű euró adományozója ebből a pénzből ment volna az El Caminóra négy nap múlva.

Az a pénzösszeg, amit bedobott az adományok közé az összes félretett pénze volt az utazásra, viszont Isten elkérte tőle az alkalmon. Hezitált, hogy bedobja-e vagy sem, de végül úgy döntött megteszi, mert bízik Istenben annyira, hogy majd kirendel neki mindent, amire szüksége lesz az útja során.

A Felház nagyon hálás az adományért, nagyon szívesen hallanák a történet folytatását.

Egyébként kész szerencse, hogy éppen amikor Isten elkérte a pénzét, pont nála is volt, meg egy levél is, aminek a társaságába be tudta dobni.

Ha pedig esetleg neked is lenne kedved bedobni az összes megtakarított pénzed a Felháznak, akkor erre még lesz mód, Facebook oldaluk tanulsága szerint legközelebb november 12-én tartanak ilyen összejövetelt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here