Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ismét hazugságon kapták a Fideszt. Ugyanis felkerült a Néppárt honlapjára az a dokumentum, amit tegnap szavaztak meg az európai jobboldali képviselők, melyben hitet tesznek a liberális demokráciák értékei mellett.

Tegnap az Echo TV arról tudósított, hogy a Fidesz javaslatára kikerült az Európai Néppárt dokumentumából a “liberális demokrácia” kifejezés és helyette a keresztény demokrácia szófordulat került be, íme az Echo besztámolója:

Nos, ez ebben a formában ismét egy hatalmas nagy hazugság volt. Ugyanis mára felkerült az elfogadott dokumentum angol nyelvű verziója az EPP oldalára és teljesen világosan, köntörfalazás nélkül benne van a liberális demokrácia melletti kiállás.

Hevenyészett, gyors fordításban a Néppárt tegnap elfogadott szövegében, tehát az alábbi mondat szerepel:

“A második világháború után a kereszténydemokraták az élen küzdöttek
a liberális demokrácia megteremtéséért  egy biztonságos Európában – ami a zsidó-keresztény demokratikus alapon és értékeken nyugszik, mint a jogállamiság, a többpártrendszer, az erős civil társadalom, a független média, a vallás, a szólásszabadság és az egyesülés szabadsága. Ma ezeket az alapvető értékeket és elveket soha nem látott módon sújtják.”

Nos magyarul vélhetően az történt, hogy a Fidesz kint a Néppárt kongresszusán szépen kussolt, vagy valahol egy lényegtelen ponton, tényleg kért módosítást és jó fiú módjára megszavazta a kiállást a liberális demokrácia mellett, majd itthon belehazudva a választóik képébe azt próbálják meg eladni, hogy Ők olyan tökös gyerekek, hogy ki tudták vetetni a legnagyobb európai párt értékei közül a liberális demokráciát.

Most is sajnos kiderült, hogy nem tökös gyerekek ők, hanem megrögzött hazudozók. Teljesen értetlenül állok, hogy mi értelme össze-vissza hazudozniuk olyan kérdésekben, amit kb 2 kattintással bárki le tud ellenőrizni. Lehet, hogy ez már kényszeres? De most már lassan minden napra jut egy ilyen hazugság a részükről.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here