Szél Bernadett az LMP egykori miniszterelnöke a nyáron lépett ki az LMP-ből, miután a párt etikai bizottsága eltiltotta őt.  Az LMP volt társelnöke most az ATV-n A nap híre vendége volt és kitálalt a távozásának körülményeiről

Az LMP-re vonatkozó kérdésekre azt mondta, nincs több információja arról, mi zajlik a pártban, mint egy átlagembernek, aki a televízióból, hírekből tájékozódik.

Azt is elmondta, hogy neki is a választások után derült ki egy csomó minden, ami így utólag nagy traumatizáló. Hiszen amikor kampány van, és az ember miniszterelnök jelölt, akkor dolgozik csinálja ezerrel, nem figyel oda mi történik a háta mögött.

Becsapták, kijátszották a háta mögött?- kérdezte Szél Bernadettől Simon András. A műsorvezető kérdésére elmondta: „engem megpuccsoltak. Ezt ki kell mondani. Ez egy régi-új dolog a politikában, nem csak Magyarországon, ez ez volt. És ezt így is fogom fel”.

Arra a kérdésre, tudja-e, kik voltak, úgy reagált: most már azt gondolja, tudja, majd hozzátette: ennek ellenére ezzel nem kíván foglalkozni, majd hozzá teszi, hogy a magyar embereket nem az érdekli, hogy a pártokban milyen szappanoperák vannak.

Egy újfajta politikát kezdett egy csinálni, a napokban például Hadházy Ákos kezdeményezésére gyűjt aláírásokat az európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében, valamint foglalkozni fog a gyermekvédelemmel is- tette hozzá.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here