Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy magára valamit adó középiskolai osztályfőnök, hazaküldi azt a gyereket, aki úgy felöltözködve jelenik meg az iskolai  tanévnyitón, amilyen ruhában Németh Szilárd emlékezett meg az első világháború áldozataira.

Németh Szilárd elképesztően botrányos öltözékét az Alfahír szúrta ki.  Németh Szilárd, mint a Honvédelmi Minisztérium államtitkára Nagyszalontán járt, ahol többek között az I. világháború áldozataira emlékezett meg. Ahogy facebook posztjában beszámol a fideszes politikus, fontos kerek évszám adta az apropót:  100 éve ért végett az I. világháború.

Azonban sem a magyar hősökhöz, sem a kerek évfordulós  megemlékezéshez sem méltó öltözékben tette tiszteletét a katonáink sírjánál: egy sport melegítőhöz vett fel egy zakót. Az ismert sportszer márka logója a pulcsiján nagyobb volt, a képek tanulsága alapján, mint a koszorú, amit elhelyezett.

Posztjában egyébként Németh Szilárd azt írja, hogy holnap lesz, azaz november 11-én, az I. világháború végének 100. évfordulója. Nos, ezt sem tudja pontosan a fideszes szakpolitikus, hiszen holnap annak lesz a századik évfordulója hogy Németország 1918 őszén letette a fegyvert. A magyar fegyverletétel már korábban november 3-án megtörtént, tehát Magyarország számára hivatalosan akkor ért véget a világháború, de a francba a részletekkel.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here