Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ne felejtse, mi azért nézzük az Echo TV-t, hogy Önnek ne kelljen. Jelentjük nagyon kemény tripeken mennek át a Sargentini- jelentés óta a kormány legszolgálatkészebb propagandistái.

Minden gond nélkül beletolják a Fidesz szavazók arcába azt, hogy igazából egész Európa Orbán után megy, azután is megy a kamu verkli, hogy az EU-ban csak, a fű meg a fa, meg aki éppen szembejött na az határolódott el Orbán politikájától.

Eljutottunk odáig, hogy mára már a Cartoon Networkon több igazság van, mint a magyar kormány oldali hírcsatornákon. Most sikerült mit tudom én hogy hívjáknak belemondani, hogy Orbántól azért határolódik el mindenki, mert ő tematizálja a közéletet.

A videónak hangja is van! A videó jobboldalában tudod felhúzni!

Nos propagandista tesó, mersz velem fogadni, hogy ha elmegyünk ma este egy buliba és fogom letolom a gatyám és az asztalra szarok, akkor arról fognak egész este beszélni? S tudod mi lenne ha, ez után azzal vagánykodnék pár nap múlva, hogy én voltam buliba a legnépszerűbb csávó, hiszen mindenki rólam beszélt? Szánalmas.

Na de várjál! A nagyot mondó propagandistáink most már azt hallucinálták be, hogy az amerikai politika megy Magyarország után és Trump elnök éppen Orbántól tanul.

Ha nagyon aljas akarnék lenni, akkor csak annyit kérdeznék meg tőled te szerencsétlen: Igen? Akkor miért nem hajlandó Trump elnök találkozni Orbánnal? Tudom, nyilván retteg Trump, hogy Orbán sokkal okosabb lenne nála.

Lesz egy nap, egy kemény nap, minden fideszes szavazónál, amikor elkezd összeállni a fejében a puzle és rájön: ezek bele hazudnak a pofánkba.

Téged kedves olvasónk pedig arra kérünk segíts ezt a folyamatot felgyorsítani és oszd meg ezt a posztot: a Fidesz szavazóinak is jogában áll tudni, hogy hazudnak nekik.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here