Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha valami nagyon szépen mutatja, hogy milyen az amikor a Fidesz megkaparint valamit az a TV2 látványos kiüresedése, majd érdektelenségbe fulladása. Amikor nem a szakma szabályai, a nézők, a lakók, tehát a mi, polgárok érdekei írják a terveket, hanem a párt érdeke.

Jójó, tök igazad van, nem csak a TV2-re igaz az a már-már paradigma, hogy amihez a Fidesz hozzá ér abból csak káosz és csőd lesz, cserébe nagyon sok pénzünkbe kerül. Igen, ilyen a szemétszállítás is vagy a központosított oktatási rendszerük is.

Az Index szakblogja számolt be róla, hogy ez a hét még gyászosabbra sikerült a TV2-nek, mint az előző. A Comment.com által nyilvánosságra hozott nézettségi adatokból tök világosan kiolvasható, hogy van olyan műsorsáv, amikor a TV2-öt nem csak a nagy RTL Klub veri meg, hanem a kisebb RTL2 is.

Az utóbbi csatornán futó Való Világ 9 a kereskedelmi korosztályban, tehát 18 és 49 évesek körében kedden, szerdán és csütörtökön is verte a TV2 műsorát a főműsoridő utolsó órájában, az utána következő BeleValóVilág című műsor meg hétfő óta.

 

Hétfőn még a RTL2-n  a VV9 csupán  6,5 %-os nézettséget kapott, a TV2-n futó a Ninja Warrior és Elrabolva 11,3%, de már ezen az estén is a BeleValóVilág 8,4% nézte, míg a propaganda tévén futó Elrabolva (am. sorozat) csupán 7,9%-ot hozott.

Keddre ez az arány már fordul a VV9 6,7 %-val lenyomja a TV2 Bogaras szülők és NCIS című filmjeit amelyekre csupán 4 százaléknyi tévénéző volt csak kíváncsi.  (a BeleValóVilág is hasonló 7,6% vs NCIS (am sorozat) 4%-ot hozz)

Az igazi dráma azonban szerdán következik be az RTL2-n a Való Világ 9 6,7 %-ot ér el, míg a TV2-n a Sztárok és párok és Zoo csupán 1,6%-ot, majd a BeleValóVilág a maga  7,6%-os nézettségével megadja a kegyelemdöfést a TV2-nek hiszen a Zoo című  sorozatot kevesebb, mint egy százalék egész pontosan  0,9% nézte.

Csütörtökre valamelyest feltápászkodik a Fidesz tévé : VV9 6,5 % vs Sztárok és párok / APB 5,1% és BVV 7,8% vs APB (am. sorozat) 3,3% lesz az arány.

Az Index szakblogja megjegyzi még, hogy ami igazán kínos, hogy a TV2 nem csak a kereskedelmi csoportban bukott nagyot, hanem a teljes lakosságot tekintve is bukott kedden és szerdán este is, csütörtökön pedig alig sikerült nyerniük az RTL2-vel szemben A BeleValóVilág viszont ebben a korcsoportban  is verte őket minden hétköznap.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here