Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kálmán Olga, miután augusztus elején a Hír TV átfideszesedése után elbocsájtották nem maradt néma. Megtalálta a módját hogy a nem kis mérető nézőtáborához eljuttassa gondolatait: most is Facebook oldalán hívta a fel a figyelmet egy nagyon fontos problémára

Nos, nem csak Kálmán Olga, de sokunk szerint is egy elképesztően fontos és gond a kórházi fertőzések. Ez a fogalom pongyolán azt jelenti, hogy valaki bekerül egy mondjuk egy lábtöréssel a kórházba, de ott összeszedd egy vírusos agyhártya gyulladást mellé.

Kálmán Olga most posztjában megjegyezi, hogy “Júliust írtunk, amikor még a Hír Tv-ben azzal foglalkoztam, hogy az Ember Minisztérium azért nem hozza nyilvánosságra a kórházi fertőzések számát, mert azok „félrevezetők és pánikkeltők lennének a lakosságnak”. “Szerintem sokkal félrevezetőbb és pánikkeltőbb a titkolózás”.- összegzi Kálmán a helyzetet.

Arra is felhívja a figyelmet a népszerű műsorvezető, hogy a TASZ áprilisban jogerősen pert nyert az ügyben, ennek ellenére még most sem láthatunk tisztán a kórházi fertőzések kapcsán.

Majd nyilvánosságra hozza, azokat a hátborzongató tényszámokat amiből azt lehet tudni, hogy tavaly több mint 15 ezer kórházi fertőzéses esetet regisztráltak, 440 ember bele is halt.

Még a posztja elején megjegyzi, hogy “ez 440 értelmetlen halál. Vagy ennél is több? Történt változás? Előrelépés? Önök látják a kórházakban a kézfertőtlenítőt, a WC papírt? Vagy csak a figyelemfelkeltő plakátokat?”- teszi fel a kérdéseit

Zárásképpen Kálmán kifejti, hogy a szakemberek viszont azt mondják, valószínűleg sokkal többen vesztették életüket kórházi fertőzésekben, mint ahogy az a statisztikai adatokból kiolvasható. Titkolózás helyett nem lenne célravezetőbb cselekedni?

Nos, Kálmán Olga most is egy nagyon fontos problémára hívta fel a figyelmet, hiába küldték el a Hír TV-től, teszi a dolgát: tájékoztat! Segíts neki azzal, hogy megosztod ezt a posztot, hagyj jusson el mindenkihez!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here