Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ma időközi választást tartottak a főváros XVI. kerületének 2. számú önkormányzati körzetében. A választást azért kellett kiírni, mert a körzet korábbi fideszes képviselője elhunyt.

A választáson Horváth Ádám volt a Fidesz-KDNP jelöltje és most is egy ellenzéki jelölt volt ezúttal a Momentum színeiből került ki a kihívó Kócsán Károly, akit támogatott az MSZP, Párbeszéd, DK és sem az LMP és sem  a Jobbik nem indított jelöltet.

A Hír Hugó információ szerint az időközi választást a Fidesz nyerte meg Horváth Ádám 906 szavazatot kapott (56%), míg Kócsán Károly csupán 571 (35%), indult még a választáson Koch János, a Munkáspárttól, aki 10 azaz tíz szavazatot kapott, valamint egy Fideszhez közeli civil is, Schaffer Viktor, aki pedig 106 szavazatot ért el.

2014-ben  is magabiztosan nyerte a körzetet a Fidesz. 49,7-31,2 százalékra nyert a baloldal jelöltjével, az országos ismertséget is szerző Vajda Zoltánnal szemben. A jobbikos akkor 9, az LMP-s pedig 6,6 százalékot szerzett.

A Komárom-Esztergom megyei Ács városában is időközi választást tartottak, itt a korábban Fideszes majd Momentumos polgármester  Lakatos Béla mondott le Szinte biztos, hogy behúzza a Fidesz, hiszen az egyetlen ember, aki indult a polgármesteri tisztségért, nem más, mint a kormánypárti Szentirmai István.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here