Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Most már a Sargentini-jelentés elfogadása után a hetes cikkely szerint az Európai Tanács folytatja tovább azt a vizsgálatot, ami igyekszik az Orbáni-politika disznóságait feltárni.  Ez az eljárás ma indult el és Sargentini is ott volt rajta- mindezt Twitteren tudatta. Emiatt be is indult a Deutsch Tomi és a Fidesz hisztije a médiában.

Az atv.hu azt írja, a hír hallatán a magyar kormányban „meg vannak ütközve”, hogy Sargentini is ott volt ma az Európa Tanács ülésén. Mindez azért is keltett megütközést a Fideszben, mert az Európai Parlament szerepe a jelentés megszavazásával lezárt, az eljárást már az Európai Tanács folytatja.

Judith Sargentini kérte, hogy a tanácsi eljárási szakaszban is részt vehessen valamilyen formában az Európai Parlament, azonban ezt az Európai Tanács jogi szakszolgálata elutasította.

Így hát a Fidesz rögtön neki is látott a médiában hisztizni Deutsch Tomi, hogy miért hallgatják meg Sargentinit. Tomika, aki a menstruáló nőket megszégyenítő előadás módban kelet ki, kifejtette, hogy szerinte Brüsszel bevándorláspárti politikusai folytatják a Magyarország, a magyar polgárok elleni támadást, erről szól az Általános Ügyek Tanácsának hétfői meghallgatása is, amely újabb nyomásgyakorlás Magyarországra.

Majd Deutsch Tomi azon akadt ki, hogy az EU-ban nem úgy mennek a dolgok, mint Magyarországon:  bírálta, hogy az ülésen “faramuci módon” lehetőséget adnak az egyik legnyíltabban migránspárti képviselőnek, Judith Sargentininek, hogy elmondhassa – a korábban már a róla nevezett jelentésben is megfogalmazott – alaptalan vádjait Magyarországról.

 

Deutsch hisztije azon túl, hogy látszik, hogy be vannak tojva, hogy az eu utána jár a disznóságiaknak azért is volt felesleges mert az ATV utána járt és brüsszeli fideszes források is úgy tudják, hogy Sargentininek egy nem hivatalos testületben volt meghallgatása, Sargentini ugyanis ilyen formában adott tájékoztatást a magyar ügyben.

Az Európai Parlamentet  kétharmaddal fogadta el azt a Sargentini-jelentést mely elutasítja az Orbáni-politika korrupciós szintjét és jogállamiságot csökkentő lépéseit.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here