Tordai Bence, az MSZP- Párbeszéd frakciószövetség képviselője hétfőn a parlamentben Polt Péter főügyészt kérdezte arról, miért szabotálták el a vádemeléseket, például az Orbán vejét is érintő Elios ügybe?.

Polt Péter főügyész Tordai kérdésére az Elios-ügyről még igen kevesebbet beszélt. Annyit mondott, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda nem talált olyan bizonyítékot, ami alapján vádat lehetett volna emelni. Ha pedig valaki kíváncsi a nyomozás részleteire, forduljon a Belügyminisztériumhoz segítségért.

Majd Tordai Bence viszontválaszban elmondta, hogy Polt Péter semmitmondó választ adott, és rossz bohócnak nevezte a főügyészt, majd felállt a helyéről, hogy egy ehhez illő, piros bohócorrot is átadjon neki. Szerinte ez jelezheti az állampolgároknak, mennyire veszi komolyan a hivatását.

 

 

Tordai Bence a bohócorr átadását videóra is vette, melyet a Youtubra is feltölt, a videójához azt írja, hogy „A legfőbb ügyész rossz viccet csinál az igazságszolgáltatásból, ezért éppen itt az ideje, hogy megkapja a hozzá passzoló jelmezt. Még nem a rabruhára gondolok, egyelőre csak a bohóc jelmez egyik kellékét akartam átadni neki az Országgyűlésben. Polt Péter és a bűnbandája nem menekülhet: a bűncselekmények amiket elkövettek nem évülnek el 2022-ig!”

Egyébként Polt Péter nem vette át az ajándékot, hanem menekülőre fogta, egy ideig Tordai követte a testőrei kíséretében távozó legfőbb ügyészt.

Az ellenzéki képviselő kiállását nem fogja leadni a propaganda média, ezért arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen lássák, hogy fut a legfőbb ügyész.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here