Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A CEU hallgatói is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs sztrájknaphoz” Korábban a Corvinus és az ELTE BTK kommunikáció, esztétika és filmtudomány tanszéke is csatlakozott a “sztrájknaphoz”.

A sztrájknapot napot az ELTE Társadalomtudományi Kara hirdette meg  november 14-ére, a társadalomtudományi kar oktatói és hallgatói így tiltakoznak „a felsőoktatás autonómiáját és az akadémiai tanszabadságot érintő sorozatos beavatkozások, gazdasági átalakítások”, valamint a társadalmi nemek szak megszüntetése ellen.

A CEU hallgatói és oktatók is csatlakoznak az ELTE-s akcióhoz. “Fontos, hogy a CEU más hazai egyetemekkel és kutatóintézetekkel közösen küzdjön a hazai független kutatásért és oktatásért” – írják az eseményük Facebook-oldalán. Korábban a Corvinus és az ELTE BTK kommunikáció, esztétika és filmtudomány tanszéke is csatlakozott a “sztrájknaphoz”

A hallgatók délelőtt 9-kor találkoznak a Nádor utca 15. előtt, úgy tervezik, hogy találkoznak a Corvinus Egyetem diákjaival (9:30-kor a Petőfi hídnál), és együtt mennek az ELTE elé. Délután az Oktatási Hálózat kerekasztal-beszélgetést szervez a felsőoktatás jelenéről és jövőjéről, majd hallgatói fórumot tart a kar hallgatói önkormányzata.

Arról, hogy lázadnak az egyetemek nem számol be a kormány média: ezért kérünk oszd meg, hogy minél több hallgatóhoz eljusson ennek híre és csatlakozzanak a tiltakozáshoz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here