Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP parlamenti képviselője a felszólalása végén kettétépte a Fidesz Nemzeti Konzultációjának az ívét.

 

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője ” a Fidesznek minden csak kommunikációs fogás” címmel nyújtott be interpellációt a parlament elé.

Rövid verzió: így tépi szét az ívet, lejjebb a teljes hozzászólást is meg tudod hallgatni! (A videónak hangja is van, melyet a jobb alsó sarokban tudsz felhúzni)

Hozzászólásában Bangóné elmondta, hogy a Fidesznek a gyermekvállalás is csak egy kommunikáció, a kormány azt kommunikálja, hogy mennyi gyermek születik. Majd a képviselőnő a KSH idevonatkozó adatait ismertette: 2008-ban, (tehát még az MSZP kormány idején) 99 ezer gyermek született, majd 2017-ben már csak 91 ezer gyermekáldás volt.

Felteszi azt a kérdést is, hogy a Nemzeti Konzultációban miért nem beszélnek arról, hogy minden hatodik magyar gyermek külföldön születik és minden tizedik szülőkorú nő már külföldön van?

Bangóné Borbély Ildikó teljes felszólalása (A videónak hangja is van, melyet a jobb alsó sarokban tudsz felhúzni)

Majd a konzultációs ívet felmutatva elmondta, hogy még a kormány egy magyar családot sem talált, akit fel tudott volna tenni a kiadványra, hiszen azon egy orosz család szerepel. Megjegyezte: egyetlen magyar család sem vállalta azt, hogy fényképét felhasználják a nemzeti konzultáció ívein, ezért “Putyinhoz fordultak”, és Oroszországból vettek képet.

Majd az ívből a 9. kérdést olvasta fel, mely így hangzik “Egyet érte Ön azzal, hogy a gyermeknek joga van az apához és az anyához is?”  Majd Bangóné kijelentette, hogy annak a 100 ezer gyermeknek is joga lenne az apjához, akiknek az apja külföldön dolgozik.

Elmondta, hogy nem ilyen “szennyet” kellene kiküldeni az embereknek, hanem olyan feltételeket kellene teremtenie, hogy ne menjen el több százezer ember Magyarországról külföldre dolgozni és kettétépte a propaganda-ívet.

Bangóné parlamenti felszólalásáról nem fog tudósítani a propaganda média, ezért arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here