Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puzsér Róbert amióta megjelent a színen, mint főpolgármester jelölt sok energiát tesz abba, hogy az ellenzék különböző pártjait fikázza és kevesebbet Tarlós kritizálásába. Legújabban keresi sorban a kifogásokat, hogy miért ne vegyen részt az ellenzéki pártok előválasztásán, de most egy felmérésből kiderül miért is tart a megméretődéstől. 

Röviden, az ellenzéki pártok nem füstös szobákban szeretnék kiválasztani, hogy ki legyen Tarlós kihívója, hanem azt szeretnék, hogy egy ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesz főpolgármester-jelöltjével, akit a fővárosiak népes ellenzéki tábora választ ki.

Puzsér folyamatosan keresi a kibúvókat, hogy miért ne vegyen részt a megméretődésen. A legutóbbi kifogása az volt, hogy azért mert nem lehet majd neten szavazni. Még a Jobbikhoz közeli Alfahír is úgy értékelte a fővárosi MSZP elnökének a héten tett nyilatkozatát, hogy elfogadta a legnagyobb baloldali párt Puzsér javaslatait.

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti vezetője, az ATV-ben mondta el, hogy lesz netes választási lehetőség és tanulmányozták azokat az országokat, ahol van netvoksolás, mindegyikben közös, hogy egy személyazonosság ellenőrzésére meg kell jelenni személyesen is. Példaként hozta a magyar ügyfélkaput, hogy szabadon lehet regisztrálni, de egyszer el kell menni személyesen egy okmányirodába és ellenőrizni kell a személyazonosságot.

Másképp nehezen is lehetne kiszűrni, hogy a vidéki vagy esetleg külföldi szavazók vegyenek részt egy fővárosi előválasztáson. A teljesen racionális és kompromisszumkész MSZP-s javaslatot Puzsér egy újabb kifogással utasította vissza.

Minden bizonnyal nem véletlenül fél a celeb a valódi megméretődéstől, ugyanis ma napvilágot látott az IDEA intézet egy kutatása és kiderült, hogy a fővárosiak lesújtó véleményt mondtak a kritikusról. A a HVG.hu-nak készült kutatás szerint a fővárosiak kétharmada alkalmatlannak gondolja főpolgármesternek és csak csupán 22 százalék szerint alkalmas erre  tisztségre Puzsér.

Puzsér helyzetét kifejezetten rontja, hogy az ellenzéki táborban sem jó a megítélése, a DK-s pl 81 százaléka kapásból alkalmatlannak tartja, de még az LMP-sek és a Jobbikosok körében is közel kétharmada van a Puzsért megkérdőjelezőknek.

Talán a legviccesebb, hogy a Kétfarkú Kutyapárt szavazóinak a fele is azt mondja Puzsérra, hogy alkalmatlan.

Persze Puzsér még egy kicsit szórakozhat ezzel, hogy ő lesz majd itt a Jani, de ilyen számok tükrében ez nagyon kontraproduktiv is lehet számára, ugyanis a meglévő előadói népszerűsége is oda lehet, hiszen egy ekkora mértékű elutasítottság könnyen átcsaphat utálatba. Maradjunk annyiban, hogy láttunk már ilyet pl. Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt.

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here