A mi értelmezésünk szerint az hazugság, hogyha egy közszereplő valamit lenyilatkozik, s rá párnapra nem annak a szellemében cselekszik, nem úgy jár el. Ma ott tartunk és azért egyre rosszabbak a magyar közállapotok, mert minden kérdés csak kommunikáció. Az se baj, ha nem igaz. Már a sajtónak se ideje, se kapacitása minden egyes hazugságról lerántani a leplet.

Az egészet csak azért írom meg, mert ez a remek iskola példa remekül bemutatja, hogyan is működik a gyakorlatban a Fidesz kommunikációja. A mostani történetünk nagyon egyszerű: nincs 2 hete, hogy a parlament felfüggesztette Simonka György fideszes képviselő mentelmi jogát, egy súlyos milliárdos csalás gyanúja miatt.

A Fidesz kommunikáció akkor a következő mondatokat bírta kiizzadni erre a helyzetre, melyek Simonka György Facebook oldalán jelentek meg “a mai napon a Parlament felfüggesztette a mentelmi jogomat annak érdekében, hogy minden tekintetben a hatóságok rendelkezésére állhassak és megvédhessem az igazam. A mentelmi jogom felfüggesztését követően kötelességem szerint azonnal jelentkeztem a hatóságoknál, hogy készen állok arra, hogy megjelenjek és minden kérdésre válaszoljak.”

Na ma meg is történt a dolog, az ügyészség szépen ki is hallgatta Simonka Györgyöt, de nézzük csak hogyan is fest a gyakorlatban az Fidesz módra, hogy “minden tekintetben a hatóságok rendelkezésére állok” és a “minden kérdésre válaszolok”:

Nos az Index szó szerint idézte a nyomozóhatóság közleményét: “Simonka György a mai gyanúsítotti kihallgatásán panasszal élt a gyanúsítás ellen, tagadta a bűncselekmény elkövetését és a későbbiekben tesz vallomást.”

Nagyon fontos, mert ez a példa is jól mutatja, hogyan működik a mi szarházi kormánypártunk. Azt kommunikálják, hogy “minden tekintetben a hatóságok rendelkezésére áll”, majd a valóságban panasszal él. Azt kommunikálják, hogy “minden kérdésre válaszol” majd a valóságban semmire sem mond semmit, hiszen nem tesz vallomást.

Persze, ha cinikus akarnék lenni lehet Simonka azért választotta inkább a hallgatást, mert nem nagyon sikerült megvédeni az igazát. De az egész történetet csak azért írtam meg, mert egy remek iskola példa volt, amelyen be lehetett mutatni, hogy hogyan is működik a Fidesz kommunikációja.

Én tényleg nem tudom megérteni, azokat akik a Fideszre szavaznak, őket nem zavarja, hogy egy rohadt napig, egy rohadt esetben sincsenek úgy a valóságban a dolgok, nem annak megfelelően cselekszenek Fideszék, mint ahogyan azt mondják?

Egy ilyen szava hihetetlen társaságra még a disznóólat sem bíznám rá, nem hogy az ország irányítását…

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here