Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos már-már paradigma  azaz összeesküvés elmélet Magyarországon, hogy Soros György pénzeli a migránsokat, hogy Európába jöjjenek. Most legújabban az a híresztelés terjed, hogy bankkártyát kapnak a menekültek.

Magyarországon magukat komolynak nevező, ráadásul a Fideszhez köthető közéleti szereplők szemrebbenés nélkül bele mondják, leírják és terjesztik, azt a képtelen hülyeséget, hogy Soros György pénzeli a menekülteket, hogy Európába jöjjenek.

Nos, ám legyen fogadjuk el most ezt egy igaz állításnak, vegyük ezt komolyan és azt javaslom számoljunk egy kicsit!

Az EuroStat adatai szerint 2017. január 1-ével az Európai Unió területén, tehát a 28 EU-s tagállamban, összesen 22 millió migráns él.

Tegyük fel azt a kérdést, hogy mennyivel pénzelheti Soros őket? Nos természetesen az összeesküvés elméletek busás pénzekről szólnak. Mi most maradjunk egy szerény összegnél és mondjuk azt, hogy csak havi 30 ezer forintnak megfelelő összeget kapnak Sorostól.

Azt tudjuk, hogy egy évben 12 hónap van így könnyen ki tudjuk számolni, hogy ez mennyi pénzbe is kerülne Soros csak egy évben:

22000000x30000x12= 7920000000000 Ft, tehát ez közel 8 ezer milliárd forint. Hatalmas összeg, felfoghatatlan. Így jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon Soros Györgynek van-e ennyi pénze?

A dollár milliárdos üzletembernek valóban tetemes vagyona van, 2018 év elején arról szóltak a hírek, hogy Soros vagyona 8 milliárd dollár.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy Soros Györgynek van-e annyi pénze egyáltalán, hogy hangsúlyozom nem több, mint havi 30 ezer forintnak megfelelő összeggel pénzelje a migránsokat javaslom, hogy váltsuk át, a migránspénzelés költségét, tehát a közel 8 ezer milliárd forintos költséget dollárba.

Mai áron 1 dollár 285 forintnak felel meg, így 7920000000000 Ft/285= 27789473684 dollár azaz, kb 27,7 milliárd dollárba kerül egy évig, havi nem több, mint 30 ezer forinttal pénzelni az Európában lévő migránsokat.

Igen tök világosan látszik, hogyha Soros György tényleg pénzelné a menekülteket, akkor a 8 milliárd dolláros vagyona, kb 4 hónap után teljesen elfogyott volna. Szóval fizikális képtelenség azaz állítás, hogy Soros György pénzelné vagy bankkártyákat osztogatna a menekülteknek. Hogy miért? Egyszerű a válasz mert nagyságrendileg sincs annyi pénze. Sőt, ha a világ leggazdagabb embere lenne Soros, akkor is maximum 1,5 évig tudná ezt finanszírozni.

Nos most, hogy ezt így kiszámoltuk, kérlek oszd meg a posztunkat, hogy más is lássa a Fidesz-propaganda világos cáfolatát: orbitális nagy baromság, hogy Soros György vagy bárki tudna pénzt, bankkártyát osztogatni a menekülteknek!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here