A Republica angol nyelvű macedon hírportál közölt le egy cikket azzal a címmel, hogy “a Gruevszki-ügyre adott magyar válaszok  kapcsán felmerül, hogy Magyarország elrabolta őt?”- ezt amúgy maga a macedón miniszter elnök mondja

Mind az albán, mind a montenegrói sajtó és illetékes szervek állítják, hogy magyar diplomáciai autóval és diplomaták társasságában menekült végig a Balkánon Magyarországra a börtön elől a bukott ex-macedón politikus bűnöző.

A magyar kormány kommunikáció következetesen állítja, hogy nem segítettek az ex-miniszterelnöknek Magyarországra szökni.

Erre válaszul nagyon keményen visszaszólt a macedón miniszterelnök egy sajtótájékoztatón.  Zoran Zaev ma felvetette annak a lehetőségét, hogy akkor Nikola Gruevski volt miniszterelnököt elrabolták, és azt mondta, hogy választ vár Magyarországtól. Majd azt mondta, hogy meg kell vizsgálnunk, hogy Gruevski önként hagyta el Macedóniát, vagy lehet, hogy elrabolták?

Végül is igaza van a macedon miniszterelnöknek, ha magyar kormány nem segített akkor más magyarázat nem lehet, mint hogy elrabolták.

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here