Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Republica angol nyelvű macedon hírportál közölt le egy cikket azzal a címmel, hogy “a Gruevszki-ügyre adott magyar válaszok  kapcsán felmerül, hogy Magyarország elrabolta őt?”- ezt amúgy maga a macedón miniszter elnök mondja

Mind az albán, mind a montenegrói sajtó és illetékes szervek állítják, hogy magyar diplomáciai autóval és diplomaták társasságában menekült végig a Balkánon Magyarországra a börtön elől a bukott ex-macedón politikus bűnöző.

A magyar kormány kommunikáció következetesen állítja, hogy nem segítettek az ex-miniszterelnöknek Magyarországra szökni.

Erre válaszul nagyon keményen visszaszólt a macedón miniszterelnök egy sajtótájékoztatón.  Zoran Zaev ma felvetette annak a lehetőségét, hogy akkor Nikola Gruevski volt miniszterelnököt elrabolták, és azt mondta, hogy választ vár Magyarországtól. Majd azt mondta, hogy meg kell vizsgálnunk, hogy Gruevski önként hagyta el Macedóniát, vagy lehet, hogy elrabolták?

Végül is igaza van a macedon miniszterelnöknek, ha magyar kormány nem segített akkor más magyarázat nem lehet, mint hogy elrabolták.

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here