Molnár Csaba, a DK Európa parlamenti képviselője volt ma az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége, elárulta nagyon foglalkoztatja a képviselőket az Unióban az a botrány, hogy Magyarországon bujkál az elítélt macedón ex-miniszterelnök.

Molnár Csaba arra a kérdésre, hogy az EU-ban mennyire foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy Magyarországon bujkál az elítélt macedón politikus elmondta, hogy nagyon, ezen a héten az Európa Parlamentben csak ezzel a kérdéssel állították őt meg a parlament folyosóin.

Majd azt is elmondta, hogy nem tudja, hogy titkot árul-e el, de ez már nem titok, az Európai Néppárt összehívta a rendkívüli elnökségi ülését kifejezetten a  magyar-macedón botrány miatt.

Schöpflin György, a Fidesz Európa Parlamenti képviselője, nem tudta megerősíteni Molnár Csaba által ismertetett információkat, de a Fidesz politikusa se tartotta kizártnak, hogy ezen kérdésben rendkívül ülést tart az Európai Néppárt.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here