Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Előre leszögezem, hogy soha de soha az életemben nem néztem ilyen tehetségkutatókat. Nem különösebben érdekelnek, nagyjából képbe vagyok. S kétségtelen tény, hogy rengeteg tehetséges énekes került már ki ezekből a műsorokból.

Nincs TV-m, nem szoktam még neten se nézni ezeket a tehetségkutatókat. Teljesen véletlenül kattintottam most is a Youtubon egy ilyen előválogatós videóra, ahol egy legkevésbé sem profi lány énekelt, de olyan hangon, amit ha meghallasz soha, nem felejtesz.

Igen és ez az, ami a jó énekest a legendáktól megkülönbözteti, hogy meghallod és egyből megjegyzed ott marad és hallani akarod újra, meg újra.

Már- már történelem az, amikor Elvis Presley egy számát először leadta valamelyik amerikai rádió és felrobbantak a csatorna telefonvonalai hogy ki ez a fiú. Ilyen hang, túlzás nélkül, száz évente egyszer születik.

Ennek a piszok RTL Klubnak megint hatalmas mázlija van. Besétált hozzá egy lány, aki nem pusztán jól énekel de olyan hangja van, amiben benne van az esély, hogy új fejezettet nyit a magyar zenetörténelemben és egy valódi legenda legyen belőle.

Na jó nem csigázom tovább az olvasókat, Tamáska Gabrielláról van szó. Nyilván az RTL folyamatosan szedeti le a Youtuberól az X faktoros videókat, (mert hülyék) de azt hiszem nem tévedek, abban hogy ez az énekesnő elképesztő tehetség, hiszen más adásba került előadók videóit átlagba kb 100 ezren nézték meg, addig Tamáska Gabi videója már közel félmilliónál tart. (A korrektség kedvéért Balog Janó nevű énekest is sokan nézik és ő is jó).

Na és miért írtam ezt a posztot, egy picit félek, hogy az RTL, a mentorok, mit tudom én, hogyan működik ez pontosan, nem ismerik fel, hogy mekkora legenda csöppent be oda hozzájuk. Tartok attól, hogy inkább egy sokadik gumicukorsztárt gyártanak le, olyan habosat és babosat, ami háttérzeneként tök jó az ózdi 62. számú vendéglátó ipari egységben.

Tamáska Gabriella nem ilyen, ez a lány el fogja érni, hogy bizony még a késdobálóban is csend lesz, ha majd adják az énekét és Tibi az ügyeletes zeneszakértő megkéri Icát a pultost, hogy adjon erre hangerőt. Emiatt meg egy picit, nyugodt vagyok, mert X-faktor ide, X-faktor oda az ilyen szintű tehetségek buzgárként törnek fel és megállíthatatlanok lesznek.

Én mindenkit csak bátorítani tudok, aki nézi ezt a műsort, hogy álljon oda emellé a lány mellé, mert sok jó énekes van, de legenda csak ritkán születik. Nem hagyhatjuk, hogy esetleg valami megfontolásokból elkallódjon. Tamáska Gabriella története lehet a legjobb dolog, ami történhet a magyar könnyűzenében az elmúlt 20 évben!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here