Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Magyarországon menedékjogot kérő volt macedón kormányfő, Nikola Gruevszki az összes bankszámláját kiürítette mielőtt elmenekült hazájából – írta meg a 24.hu az Alsat-M macedón tévéadó honlapja nyomán.

Arra nem tért ki a cikk, hogy mennyi pénz lehetett a korábbi politikus számláin, ám azt hozzátették, hogy az ügyészség megerősítette a Nezavisen című lapnak, hogy a szóban forgó bankszámlák egyenlege nulla.

Felmerül a kérdés, hogy pontosan mire is kellett a pénz neki illetve hogy hol lehet az a pénz?

A megkérdezett pénzügyi szakértőnk azt mondta, hogy a legvalószínűbb, hogy Nikola Gruevszki azért vette fel a vagyonát, mert a Macedón hatóságok zárolhatták volna a menekülő politikus bűnöző számláit.

Azt a feltételezést nagyon meredeknek tartja, hogy esetleg fizetnie kellett volna a menekülésért, de azt nem tartja kizártnak, hogy készpénzben hozta magával Magyarországra.

A leggyakoribb, hogy az ilyen magánvagyonokat az elítéltek a hazai hatóságok szeme elől egy titkos svájci bankszámlára menekítik ki, nem kizárható Gruevszki is rendelkezik ilyennel, de azt sem lehet elvetni, hogy egy magyar bankba menekítette át a vagyonát.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here