Mint ahogy a Hír Hugó elsők között számolt be, ma délután a Teréz körúton kigyulladt egy irodaház, melyben a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció irodái is megtalálhatóak voltak. Egyenlőre még nem tudni mi okozta a tüzet.

A helyszínen 10 tűzoltó-gépjárművel mintegy 40 fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott. Az egységek szerint jelenleg utómunkálatokat végeznek. A Katasztrófavédelem negyed 5-kor szintén azt írta, hogy a tüzet sikerült eloltani, és az utómunkálatokat következnek.

A Demokratikus Koalíció közleményt adott ki, miszerint ők is abban az irodaházban dolgoznak, amely kigyulladt, és a tűz elsősorban az 5. emeletet érintette, ahol az irodáik vannak. Azt írják, a DK irodái teljesen megsemmisültek a tűzben.

A tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett. Az anyagi kár jelentős. A tűz okáról és körülményeiről egyelőre semmit sem tudnak, a tűz idején egyetlen munkatársuk sem tartózkodott az irodákban, így személyi sérülés nem történt.

A Hír Hugó információ szerint Gyurcsány Ferenc képviselői irodája is itt volt található és az is teljesen kiégett.

Amint tudunk frissebbet azonnal jelentkezünk, addig is kövessen minket Facebookon, hogy ne maradjon le híreinkről!
Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here