Mint ahogy a Hír Hugó beszámolt róla, tegnap délután a Teréz körúton kigyulladt egy irodaház, melyben a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció irodái is megtalálhatóak voltak, azok teljesen kiégtek. Egyenlőre még ma sem tudni mi okozta a tüzet.

Arról is beszámoltunk, hogy tegnap az MSZP és Párbeszéd és szolidaritását fejezte ki az ellenzéki párttal.

A SztárKlikk számolt be róla, hogy Molnár Zsolt az  MSZP budapesti elnöke egy bejegyzésben az MSZP segítségét ajánlotta fel az országos központ maradt DK-nak.

Molnár azt írja, hogy “őszintén sajnáljuk, minden szolidaritásunk az övék. Amennyiben szükséges, irodáink nyitva állnak előttük!”

Nem kizárt, hogy a DK élni is fog a szocialisták felajánlásával, ugyanis ma délelőtt a DK elnöke Gyurcsány Ferenc is megszólalt és segítséget kért a nehéz helyzetbe került párt híveitől.

Gyurcsány azt írja, hogy elképesztően jólesik, hogy mennyien kerestek minket a tűz óta. Nem győzzük felvenni a telefonokat és elolvasni az e-maileket, üzeneteket, amelyekben azt kérdezitek, hogy hogyan tudnátok segíteni.

Majd a párt elnöke arról ír, hogy “nem titok, hogy a DK központja teljesen megsemmisült a tűzben, így minden segítség nagyon fontos.”

Azt is jelzi, hogy a párt adománygyűjtésbe kezd és a megadott bankszámlára várják az adományokat.

Tegnap egy Teréz körúti irodaházban, melyben a DK irodája is megtalálható volt tűz ütött ki. A helyszínen 10 tűzoltó-gépjárművel mintegy 40 fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott.  A tüzet negyed 5-kor sikerült eloltani és az utómunkálatok elkezdődtek.

A DK közleményben jelezte, hogy a tető beomlott, falak dőltek ki, a berendezés elégett. Az anyagi kár jelentős.

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here