Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem lesz könnyű azt a hatalmas nemzetközi botrányt elkerülnie az Orbán-kormánynak, melynek előjeleit egy bolgár lap kezdett el körvonalazni.

A Focus nevű bolgár lap azt írja egy a Nikola Gruevszki bukott macedón ex-miniszterelnök pártjához tartozó vezető politikus nyilatkozata alapján, hogy a kétéves börtönbüntetése elől megszökött politikus már nem tartózkodik Magyarország területén.

A lapnak nyilatkozó politikus szerint Oroszország vagy Törökország lehet Gruevszki új célpontja.

Már abból is hatalmas a botrány, hogy a magyar diplomácia ahhoz asszisztált, hogy egy bűnöző zavartalanul végig meneküljön a Balkánon Magyarországig.

Nos, ha az kiderül, hogy Magyarország diplomáciája igazából ahhoz asszisztált, közvetett módon, hogy egy körözött politikusbűnöző Oroszországba szökjön az a magyar kormány legnagyobb botránya lesz, amit az elmúlt 50 évbe csak bele tudta vezetni a magyar diplomáciát.

De gondoljuk csak ezt egy picit tovább: ez azt is jelenti, ha Magyarországra beadja a menedékjogi kérelmét egy bűnöző, akkor ameddig elbírálják azt, a magyar hatóságoktól gond nélkül a világba meg tud pattanni.

Magyarul így pont lószart ér Orbán kerítése a magyar határon, azaz csak pont annyit, mint amennyit az egész Fidesz politikája.

Visszatérve Nikola Gruevszki ügyéhez, ennek az ügynek a hatásai és következményei egyenlőre még nem beláthatóak. De egy dolog biztos, hogy lesznek és súlyos árat fog fizetni Magyarország Orbán alávaló politikája miatt.

Csak szimplán formál logika alapján, vajon melyik állam, ország szeretné azt, ha lenne egy másik állam, amelyik gond nélkül befogadja az elítélt bűnözőjét és kivételes ellátásba részesíti? Hát mi szóltunk.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here