Megdöbbent a bécsi lap a NER vitézek urizálási szokásán, mi már lassan fel sem kapjuk a fejünket, ha valamelyik Fidesznyik mondjuk vadászkastélyba magánrepülőzik vagy cuncikája luxus kocsival csapat a fővárosban

Megdöbbenéssel tudósított egy bécsi lap, hogy egy méregdrága Aston Martinnal furikázik Bécsben a magyar nagykövetség egyik diplomatája – erről számolt be az osztrák  oe24.at vasárnap. Az újság megjegyzi, hogy a dúsgazdag olaj államok OPEC-diplomatái járnak hasonlókkal.

Diese Protz-Diplomaten rollen mit Luxusauto durch Wien

Az újonnan 250 ezer euróba, azaz több mint 80 millió forintba kerülő Aston Martin Vanquishról fotót is közölt a lap. A rendszáma alapján azonosították, így derült ki – írja a portál –, hogy a magyar diplomáciai képviselet egyik munkatársának a tulajdona.

S akkor még mit szólnának, az osztrák sógorok, ha megtudnák, hogy  nálunk az dívik, hogy helikopterrel megyünk Kis Groffó koncertre, luxusrepülővel visszük a macskát állatorvoshoz USÁ-ba, vagy VIP magánbirtokon múlatják Fideszék az időt?

Azért annak örülhet büszke magyar népünk, hogy a politikai elitünk már a bécsi mérce szerint is úgy él, mint a dúsgazdag olajállamok külügyérei. Mondjuk, mi már azzal is megelégednénk, ha csak 2/3 olyan jól élne a nép is, mint mondjuk a bécsi polgár.

Arról, hogy már a bécsi mércén is kiverte a biztosítékot a Fidesz-elit urizálása nem fog beszámolni a propaganda TV, így arra kérünk tájékoztass Te azzal, hogy megosztod ezt a posztot.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here