Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megdöbbent a bécsi lap a NER vitézek urizálási szokásán, mi már lassan fel sem kapjuk a fejünket, ha valamelyik Fidesznyik mondjuk vadászkastélyba magánrepülőzik vagy cuncikája luxus kocsival csapat a fővárosban

Megdöbbenéssel tudósított egy bécsi lap, hogy egy méregdrága Aston Martinnal furikázik Bécsben a magyar nagykövetség egyik diplomatája – erről számolt be az osztrák  oe24.at vasárnap. Az újság megjegyzi, hogy a dúsgazdag olaj államok OPEC-diplomatái járnak hasonlókkal.

Diese Protz-Diplomaten rollen mit Luxusauto durch Wien

Az újonnan 250 ezer euróba, azaz több mint 80 millió forintba kerülő Aston Martin Vanquishról fotót is közölt a lap. A rendszáma alapján azonosították, így derült ki – írja a portál –, hogy a magyar diplomáciai képviselet egyik munkatársának a tulajdona.

S akkor még mit szólnának, az osztrák sógorok, ha megtudnák, hogy  nálunk az dívik, hogy helikopterrel megyünk Kis Groffó koncertre, luxusrepülővel visszük a macskát állatorvoshoz USÁ-ba, vagy VIP magánbirtokon múlatják Fideszék az időt?

Azért annak örülhet büszke magyar népünk, hogy a politikai elitünk már a bécsi mérce szerint is úgy él, mint a dúsgazdag olajállamok külügyérei. Mondjuk, mi már azzal is megelégednénk, ha csak 2/3 olyan jól élne a nép is, mint mondjuk a bécsi polgár.

Arról, hogy már a bécsi mércén is kiverte a biztosítékot a Fidesz-elit urizálása nem fog beszámolni a propaganda TV, így arra kérünk tájékoztass Te azzal, hogy megosztod ezt a posztot.

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here