Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke posztolt fényképeket Facebookon a kiégett irodájukról. A pártelnök azt írja: „Ma bent jártunk a volt központunkban. Nem sok minden maradt. Még a tetőt és a falakat sem hagyta meg a tűz. Maradnak a munkahelyi emlékek, pár jó beszélgetés, izgalmas vita, viccelődés a kollégákkal.”

Mint ahogy a Hír Hugó elsők között számolt be, szombat délután a Teréz körúton kigyulladt egy irodaház, melyben a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció irodái is megtalálhatóak voltak.

A helyszínen 10 tűzoltó-gépjárművel mintegy 40 fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott.  A Katasztrófavédelem negyed 5-re sikerült a tüzet sikerült eloltani.

Ma délelőtt sajtótájékoztatót is tartott a párt az irodatűz kapcsán, Molnár Csaba, a DK vezető politikus elmondta, hogy nincs sokkal több információjuk a tűzről, mint ami eddig megjelent a médiában.

Azt is elmondta a politikus, hogy az iroda nem a DK tulajdona volt, hanem bérelték egy külföldi befektetőé az épület. Az információi szerint biztosítva volt a ház, de másfél évig biztos nem fognak tudni ide visszaköltözni.

Molnár arról is beszélt, hogy ma délelőtt jártak bent a leéget irodában. Kijelentette, hogy semmi nem maradt: vagy eléget, vagy az oltás következtében szétázott.

Kiderült, hogy a DK szimpatizánsi és tagnyilvántartása nem semmisült meg, mert azt egy külső szerveren tárolták digitálisan. Viszont a párt könyvelése a székházban volt és az is a lángok martalékává vált. Politikai káruk is keletkezett, megsemmisült több tízezer aláírás, amit a párt a Hadházi Ákos petíciójára, az Európai Ügyészségért gyűjtött.

A tűz elsősorban az iroda ház 5. emeletét érintette, ahol az irodáik is voltak. Mint, ahogy a képeken is látni, a  DK irodái teljesen megsemmisültek a tűzben.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here