Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem elég, hogy Magyarország befogadott egy hazájában elítélt politikus bűnözőt, de még a befogadás indoklásával bele is rúgtunk egyet Macedóniába.Ráadásul alapos eljárást ígért a kormány, de sikerült ezt a bonyolult ügyet 7 nap alatt lezavarni…

Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök megkapta a menekültsátuszt – értesült a Magyar Idők.

A kormánypárti lap ír indoklást is, hogy miért fogadtuk be a politikus bűnözőt, kvázi belerúgunk egy hatalmasat Macedóniába és azt mondják ki Fideszék, hogy az nem is jogállam. Ugyan is  a bevándorlási hivatal megalapozottnak találta Gruevszki félelmét, hogy hogy hazájában veszélyben lenne az élete, ugyanis a hatóságok nem biztosítanának neki védelmet, hiszen a kormány nem demokratikus lépésekkel kívánja korlátozni és elvenni a volt miniszterelnök személyes szabadságát.

De még ez tetézi a kormány mert azzal rágalmazza meg az egyébként EU tagjelölt országot, hogy a bíróságok elfogultan működnek,  ugyanis azt írják, hogy Gruevszki visszatérése esetén hazájában a politikai múltja és véleménye, illetve az új kormány részéről őt ért koholt vádak miatt a hatalom üldöztetésének lenne kitéve az érvelés szerint.

A menekültügyi hatóság éppen ezért arra a következtetésre jutott, hogy Nikola Gruevszki valószínűsíteni tudta a hazájában koholt vádak alapján ellene indult eljárások jogszerűtlenségét, és az őt ért diszkriminációt, írja a kormányközeli lap, hozzátéve:

Egyúttal megállapították, hogy az igazságszolgáltatás pártatlansága megkérdőjeleződött a volt kormányfővel szemben.A jogszerűtlenségek olyan mértékben súlyosak, hogy azok elérik az üldöztetés szintjét.

Ezek elképesztően súlyos megállapítások egy országról, maradjunk annyiban, hogy egy 7 napos vizsgálattal ilyen kemény kijelentéseket leírni a magyar hatóságok részéről örült nagy felelőtlenség és tegyük hozzá, hogy nyilván nem is fedheti a valóságot.

Örült nagy kockázat ilyeneket kijelenteni Macedóniáról, csak azért, hogy Orbán bűnöző haverját befogadjuk.

Persze legyinthetünk, hogy akkor Macedóniával finoman szólva is hűvös lesz a diplomáciai kapcsolatunk az elkövetkezendő években, csak már egyre több ilyen ország vagy vezető európai politikus van. Na ennek meg lesz az ára.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here