Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ritka balfék volt a kormányunk, hiszen a Grueszki-ügyben bemutatott gyakorlat mindegyik menedékkérő alkalmazhatja. Mi alapján mondanák, hogy nem ha egyszer ez így törvényes volt és jogszerű?

Nos nézzük mi is történt Grueszki-ügyben: besétált egy menedék kérő egy magyarországi külképviseletre, hogy menedékjogot kérjen. Majd mondván, hogy a kérelmét Budapesten kell elbírálni a magyar állam diplomáciai segítséggel ide utaztatta.

S az ügy kapcsán szépen lenyilatkozták balfék Fideszék, hogy a nemzetközi jog szerint ez így a törvényes. Nos, ha egy esetben így a törvényes, akkor mindegyik másik esetben is, fogja összetenni igen nagy gyorsasággal a sok százezer, millió migráns, aki menekült státusz miatt eddig az életét kockáztatva, az embercsempészeknek kiszolgáltatva hömpölygött a tengereken.

Ja, hogy Magyarország megoldja ingyen okosba a Budapestre szállításom, ha beadom a nagykövetségen a menedékkérelmem. Mert ha macedón politikus bűnöző esetében ez volt a törvényes, akkor mindegyik másik esetben is ennek kell lenni.

S merek fogadni, hogy sok ezer menedékkérő látva ezt az ügyet fel fogja keresni a magyar nagykövetségeket és kérni fogja, hogy kihasználja ezt a jogi kiskaput. S ha nemet mondunk rá, akkor az törvénytelen lesz. S lesz is neki jogi hivatkozása, hogy ha Gruevszki esetében az volt, akkor a jogegyenlőség elve alapján őt is megilleti ez a bánásmód.

S ha még be is pereli a magyar államot mondjuk Hágában, hogy ha elutasítják vagy vele szemben így járt el az állam, a Gruevszki esetére hivatkozva, akkor nem kizárt, hogy Hága egy csinos kis kártérítést ítél meg neki, mivel nem egyenlően mért a magyar állam.

Vagy kénytelen lesz beismerni a Fidesz nevű dilettáns banda, hogy  piszok mód nem volt a macedón bukott politikus befogadásának körülményei törvényesek.

Gratulálok Orbán Viktornak, hogy bűnöző politikus haverja miatt ilyen jogi kiskaput nyitott ki és egy ilyen eshetőséget is valószínűvé tett.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here