Biztos, hogy még sokan emlékeznek Bitskey Bencére, az MSZP fiatal politikusára, ő volt az, aki a zuglói időközi választáson szó szerint péppé verte a Fideszt. Bitskey 51 százalékot kapott, míg a fideszes jelölt csupán 25-öt.

A fiatal politikus azóta is aktív, nem csak a képviselő-testületben és körzetében, hanem időnként országos események kapcsán is megosztja a véleményét a szimpatizánsaival.

Bitskey most közösségi oldalán tette helyre a Fideszt a befogadási-ügy kapcsán, mint írja ott tartunk, hogy országunk miniszterelnöke és kormánya minden európai, emberi, jogi érvet elvetve, hazánk érdekeit a legvégsőkig semmibe véve jogerősen menedéket nyújt (mi több utaztat, szöktet) – a MI NEVÜNKBEN IS – egy bíróság által elítélt, Putyin köpönyegéből előbújt bűnözőt.

A politikus arra is felhívja a figyelmet Gruevszkinek nem csak az az egy bírósági ügye van, amiben már ítélet született, hanem  ellene  még további eljárások is folyamatban vannak, tulajdonképpen saját hazájának szétrablása, kiárusítása okán.

Azt is felháborítónak tartja, hogy ez mind úgy történik hogy közben a tényleg a háború és halál elől menekülő öregek, nők és gyerekek pedig a törvény által rendelt tranzitzónákban várakoznak. Ezzel a lépéssel valójában az európai nemzetek, illetve minden igazságszerető ország közössége előtt megszégyenítették a hazánkat. Szégyen.- zárja sorait az ifjú politikus

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here