Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magyar kormányzati szerveknek, 7 nap alatt sikerült lefolytatni azt a bonyolult menedék kérelmi eljárást, amit a macedón ex-miniszterelnök kezdeményezett. A magyar hatóság szerint egy koncepciós eljárás volt amiben elítélték a politikus bünzőt, mára kiderült, hogy a saját unokatestvére rögzítette azokat a felvételeket melyek Gruevszki ügyében bizonyítékok voltak.

Szökés veszélye miatt kedd este őrizetbe vették hazájában a macedón belső elhárítás volt vezetőjét, Szaso Mijalkovot, aki a Magyarországra szökött volt miniszterelnök, Nikola Gruevszki unokatestvére.- számolt be a 24.hu Az unokatestvér ellen is több ügyben folyik eljárás, a vádak összefüggenek a Gruevszki-kormány idején történt tömeges lehallgatásokkal.

Az ügy pikantériája, hogy  ezek a felvételek szolgáltak bizonyítékként a Gruevszki büntető eljárásában is, melyben 2 év börtönre ítélték a hazájából elmenekült politikus büntető.

Egyébként Gruevszki bukásához is ez a 2015-ben kipattant lehallgatási ügy vezetett. Orbán Viktor haverjának országlása idején a lehallgatások 20 ezer embert érintettek. Ez az ügy is bíróság elé került és több belügyminisztériumi és titkosszolgálati vezetőt el is ítéltek.

Nos, hogy mindenki számára világos legyen Fideszék szerint ez az ember egy ártatlan meghurcolt, akinek uralma alatt egy kisvárosnyi embert figyeltek meg.

Persze arról, hogy saját unokatestvére ténykedésének hála lettek Gruevszki ellen bizonyítékok nem fog beszámolni a propaganda média ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a propagandával ellentétben Gruevszki nem ártatlan, hanem egy bűnöző.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here