Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nyilván a magyar nyilvánosság és a magyar emberek nincsenek képben Macedónia elmúlt 10 éves politikai eseményeivel. én sem. Így ideje volt egy kicsit utána járni, hogy ki is ez a Nicola Gruevszki, akit Orbánék sikeresen befogadtak. Előjáróban annyit, hogy olyan életút körvonalazódik ki, amelyre minden jóérzésű ember azt mondaná: hogy rohadna meg a sitten az élete végéig ez a rohadék.

Amúgy a HVG is közölt egy igen terjedelmes írást Nicola Gruevszki alávaló országlásáról, de a külföldi sajtóban is lehet találni szépen írásokat ennek a fickónak a gaztetteiről.

Gruevszki 10 évig volt Macedónia miniszterelnöke, disznóságairól a bili a 2016-os választási kampányban borult ki, amit el is vesztett.

Foreign Affairs cikkéből kiderül, hogy a 2016-os parlamenti választási kampány igen csak keményre sikerült, A jobboldali párt, aminek vezetője volt Gruevszki, 2015-ben egy puccs előkészítésével vádolta meg ellenfelét, Zoran Zaevet a baloldali szociáldemokrata párt elnökét.

Erre válaszul a szociáldemokraták kirobbantották a brutális méretű lehallgatási ügyet. Zaev olyan felvételeket hozott nyilvánosságra, melyből világos lett, hogy 20 ezer macedónt hallgattak, figyeltek meg Gruevszki országlása alatt a titkos szolgálatok. A megfigyelt személyek között voltak az ellenzék tagjai, diplomaták, újságírók üzletemberek, de saját párttársait is figyeltette az amúgy Gruevszki unokatestvére által vezetett titkosszolgálat.

A megfigyelési ügy nagyot ütött Gruevszkin és elvesztette a választásokat, a szociáldemokraták alakíthattak kormányt.

Ma ezek a felvételek nyilvánosak és bemutatják Gruevszki alávalóan aljas politikáját. A felvételek tanulsága szerint Gruevszkiék érdekében megvertek politikai céllal embereket, leromboltak kritikus üzletemberek tulajdonait, és illegális ingatlanspekulációkban vettek részt.

Azonban a legnagyobb botrányt egy meggyilkolt személyről szóló felvétel kavarta Macedóniában, melyen az hallatszik, hogy Gruevszki miniszterei egy fiatal Gruevszki pártjához tartozó szimpatizáns, tehát saját párttársuk halálán nevetnek. Ezt a párt szimpatizánst Gruevszki egyik testőre ölte meg 2011-ben, miközben  Gruevski harmadik választási győzelmét ünnepelte.

Persze vannak felvételek választási csalásokról, korrupciós bűncselekményekről szépen okosan dokumentálták a saját kis alávaló rendszerűk működését. Szóval ez az a fickó az, akit Orbánék szerint Magyarországnak be kell fogadnia, mert otthon igazságtalanul meghurcolják.

Természetesen a Fidesz propaganda médiája nem fog beszámolni arról, hogy milyen gaztettek kerületek végrehajtásra Gruevszki kormányzása idején Macedóniában, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa kit is bujtatunk.

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here