Nem egy új videó, de most bukkantam rá Youtubon. Hajnóczy Soma az ismert magyar bűvész pénzt varázsol a budapesti hajléktalanoknak, hogy ezzel segítsen nekik.

Kevesebb megható jelenetett láttam, mint ami ebbe a videóba sikerült belecsempészni. Van egy tehetséges bűvész, aki művészetét arra használja, hogy segítsen és felhívja a figyelmet, ez önmagában is megindító.

Azonban az a jelenet, amikor az egyik szegény ember a bűvésztrükk végén megkapja azt az ötezrest és hosszan nézi és nem akarja elhinni, hogy egy ekkor a pénz az övé, az kifejezetten megható.

Mint ahogy az a jelenet is, amikor Hajnóczy a szegény emberek álmait teljesíti: csokis keksz, sajtburger, kesztyű.

Jó látni, hogy van még emberiesség erős kontrasztja ez a Fidesz Magyarországának, aki rendőrökkel elzárással és pénzbírsággal igyekszik felszámolni kegyetlen mód a szegénységet.

Arra kérünk kedves olvasó, hogy oszd meg ezt a posztunk, hogy más is lássa, ez emberi, amit pedig a Fidesz művel a szegények az alávaló

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here