Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az MSZP szerint egyértelmű, hogy Orbán Viktornak van valamilyen közös titka Nikola Gruevszkivel, ezért vállalt be egy ekkora botrányt kavaró ügyet. A szocialisták az Európai Parlament segítségével próbálnak nyomást gyakorolni a kormányzatra.

Az MSZP pontosan nem fejtette még ki, hogy mi lehet az a közös titok. De az biztos, hogy Macedóniában a Gruevszki barát média kiépítésében nagy szerepet játszott Habony Árpád.

Habony egyik üzletársa megvásárolt egy országos macedón televíziót, az Alfa TV-t, és elindította a magyar Ripost macedón kiadását is.

Egy másik Habony érdekeltségébe tartozó macedón cégen keresztül három kiadót vásároltak fel, amivel hét online portál tulajdonosai lettek. Mindez alig fél éve történt.

Arról is cikkeztek a lapok, hogy az első Orbán kormány idején vásárolta fel a Matáv az akkori Macedón állami telefonszolgáltatót, ekkor Gruevszki gazdasági miniszter volt. Később az ügyletből hatalmas botrány lett a balkáni országban, a Matávnak 120 millió bírságot is kellett fizetnie.

Meg hát Orbánt és Gruevszkit összeköti a közös ellenségkép, Orbán Gruevszkinek köszönheti a Stop Soros kampányt, először Macedónia hirdetett rágalomhadjáratot ezzel a felkiáltással az amerikai-magyar milliárdos ellen.

Nyilván pontosan nem tudhatjuk, hogy Grueveszki tud-e esetleg valami terhelőt Orbánról, de minden esetre érdekes felvetés ez az MSZP részéről és nem kizárható, hogy szimplán Gruevszki hallgatásának volt a befogadás az ára.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here