Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Akár ezeket a sorokat bármely másik vadászással kapcsolatos botrány is előhozhatta volna a népszerű műsorvezetőből, mert hogy elitünknek van egy pár már. Most a Blikk beszámolója szerint  élő adásban tette helyre a vadászgató elitet Sebestyén Balázs azzal kapcsolatosan, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá.

Sebestyén Balázs saját rádióműsorában az alábbi keresetlen szavakat intézte a vadászgató elithez:

„Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták” – fakadt ki Sebestyén Balázs a Rádió 1 reggeli műsorában, majd rátett egy lapáttal.

„Olyan s.ggek, komolyan mondom! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A nyolcéves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának. Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza – tajtékzott Balázs.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke nem egy luxus vadászatos ügybe keveredett már, legutóbb idén tavasszal írta meg róla az akkor még létező Magyar Nemzet, hogy Svédországban egy helikopteres luxusvadászaton vett részt, de kanadai luxusvadászatok kapcsán is felmerült a neve. Azt nem tudhatjuk, hogy Semjén magára vette-e Sebestyén Balázs, a vadászó elitet ért keresetlen szavait, de több ismert vadász igen és kb. azt üzenték Sebestyénnek nem tudja mit beszél.

Balázs reagált ezekre a kritikákra is, szerinte azért sértődtek meg a vadászok, mert tudják, hogy igaza van, kritikájával pedig betalált náluk. „Öreg alkeszok” – szúrt oda még egyet a műsorvezető.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here