Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 168 óra szúrta ki, hogy Fábry Sándor, akit leginkább politikai értelemben a Fidesz bázis egyik szellemi-tartópillérének lehet nevezni, olyat szólt oda Orbánéknak, hogy most is csak pislogunk.

A 168 óra szúrta ki, hogy keményen beszólt Fábry Sándor a Fidesz propaganda médiáinak, az  M1-nek, az Echo TV-nek, a Hír TV-nek és az Orbán- kormánynak is a showműsora legutóbbi, november 22-i adásában.

Az éveken át  a Fidesz kőkemény támogatójaként ismert humoristánál nagyon kiverte a biztosítékot a kormány propaganda.

Fábry épp a műsorában a mindent elárasztó fűzőműsorokat kezdte el parodizálni és a legkevésbé sem viccelve azt kezdte el mondani ebben a blokkban, hogy „jaj, ha már a médiaélmények. Szóval komolyan mondom. Tényleg. Most ugye, hogy van ez, hogy M1 meg Echo TV meg HírTV, három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van, és van úgy, hogy egy este mind a három helyen elcsípem Kovács kormányszóvivőt, például.

És akkor kattintgatsz, hogy kicsit menekülnél, és akkor itt is Kovács, ott is Kovács vagy a rosszabbik változat, Bakondi.

Na most, a Bakondinak ha néha kicsit főzne az kifejezetten jót tenne és miközben feldobna egy palacsintát, kissé szürke hangján mondhatná: Ismét nagyon sok migráns mászik a kerítésen.

Tegnapi egyik posztunkba, ami arról szólt hogy egy Fidesz szimpatizáns suttyó rátámadt egy tüntető lányra, gratuláltunk Orbánnak, hogy ilyen véglényekre cserélte a Fidesz egykori polgári, konzervatív szavazóit. Erre ma jön ez a hír…

Persze lehet még hipotetikusnak tűnik a  kérdés, vajon ez a Fidesz szétszakadásának első látványos jele? Közben meg, ha odatekintünk a jobboldalra látjuk, hogy a mélyben már régen szakadtak. Stumpf, Gémesi, Holada, Mellár, Jeszenszky, Hont és Simicska.

Ezek lakmusz papírok, hogy baj van. De a Fábry által csak fasiszta jellegű kormánypárti médiának emlegetett sajtóorgánumok nyilván nem fognak erre rávilágítani ezért kérünk, hogy oszd meg te ezt a posztot, hogy más is lássa: menekül az értelmiség a Fidesz környékéről.

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here