Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor egy hatalmas baklövést követett el véletlenül, feltöltött egy videót a Facebook oldalára, amelyben azt ecseteli, hogy a migránsok tehetnek arról, hogy Nagy- Britannia távozik az EU-ból. Ez azért egy baklövés, mert a Brit migrációba bele tartozik a közép és kelet Európai bevándorló is.

Nos, Orbán Viktor nem tévedett, a helyzet az az, hogy a Brexit kampányának valóban része volt a migráció, csak az Orbánnal szövetséges UKIP nevű párt, amelyik kőkeményen a kilépés mellett kampányolt, ebbe beleértette a Közép- és Kelet- Európából érkező munkavállalókat is, így magyarokat is.

Nem véletlen, hogy a Brexit kampány egyik hatalmas botránya volt, hogy a UKIP szórólapjait kelet európai munkavállalók szórták be, ezért meg is kapta az Orbáni politikát folytató brit párt, hogy képmutató.

Az Euronews a Brit migrációról szóló cikke zömében arról szól, hogy a kelet és közép Európából érkező bevándorlók száma lelassult és a hab a tortán, hogy a Fideszére nagyon hajazó, ám de UKIP plakáttal illusztrálta a cikket, amin az a felirat szerepel, hogy szerezzük vissza a határellenőrzés feletti kontrollt az EU-tól.

Nem véletlen ez az illusztráció, hiszen a UKIP nem csak az illegális bevándorlókra gondolt ezzel a plakáttal, hanem azon munkaválólakra is, akik pl Magyarországról, Lengyelországból vagy Romániából szabadon mehetnek Londonba dolgozni.

S bizony meg is érkeztünk ide, hogy valójában Brexitről az a velejéig romlott és alávaló politika tehet amit Orbán is képvisel. Igen ki kell mondani, hogy Orbán brit ideológiai társa, a szélső jobbos UKIP és annak elnöke Farage tehet a Brexitről, hiszen ő kampányolt, ő uszított az Európai Unió ellen. Pont úgy, ahogy Orbán teszi.

No, nem véletlen, hogy amikor a Sargentini-jelentésről volt szavazás az Európa Parlamentben Negel Farage volt az egyik, aki Orbán mellé állt.

Azért ennek ismeretében kevesebb ocsmányabb húzás van, mint amit ma Orbán megtett: csinál a haverja egy szar ocsmány politikát, ami többek között a magyar munkavállalók ellen is uszítót és igazából emellé  a gondolkodás mód mellé áll oda.

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here