Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Botrányos nyilatkozatot tett Szijjártó Péter külügyminiszter egy nemzetközi útján, azt kottyintotta el, hogy igazából kiknek az érdekében is vezetik be a rabszolgatörvénynek is csúfolt brutális túlórát.

Hatalmas botrányt kevert, hogy a Fidesz az eddig elrendelhető évi 250 túlórát, megemeli 400 órára, ráadásul ezzel nem 1 év után, hanem 3 év múlva kell elszámolnia a munkaadónak.

Most azonban Szijjártó Péter egy Németországi útján Düsseldorfban szólta el magát újságíróknak, hogy kinek az érdekében is politizál a Fidesz, amikor elfogadja a rabszolgatörvényt:

Szíjjártó a következőket mondta: „a Magyarországon beruházó észak-rajna-vesztfáliai cégek egyértelműen kedvezően fogadták a magyar kormány azon törvénymódosító javaslatait, amelyek tovább növelik az ország versenyképességét, és a korábban kihívásként emlegetett munkaerőpiaci helyzeten javítanak.”- számolt be a 444

Tehát, magyarul a multinacionális cégek érdekében vezeti be a kormány a dolgozók totális kizsákmányolását elősegítő javaslatot. Azaz, a kormány a magyar emberek érdekei helyett a multik érdekeit képviseli.

Hát itt tartunk, a dolgozók tiltakoznak, a szakszervezetek tiltakoznak, mert elveszik a szabadidőt és a cafetériát is Szíjjártó meg azzal henceg külföldön, hogy a multik érdekében politizál a magyar kormány.

 Arról nem fog beszámolni a magyar propaganda média, hogy Szíjjártó elszólta magát, hogy a rabszolgatörvény valódi indoka a multik igényeit kiszolgálja a Fidesz, ezért oszd meg ezt a posztot, mert ez még a tisztességes Fideszeseket is fel fogja háborítani.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here