Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kivágták a propaganda TV-től azt a riportert, aki egy kőkemény kérdést mert feltenni a Fidesz egyik politikusának. Egyszerűen felháborító, hogy a Fidesz rendszerében azért repülhet valaki, mert a munkáját jól akarja csinálni. S fel mer tenni jogos kérdéseket, kormánypárti politikusoknak.

Egy beteg rendszer, nyilván beteg mód kezeli a médiát is. Az index szakblogja számolt be róla, hogy Medgyesi Miklós riporter hivatalosan közös megegyezéssel távozik a Hír TV-től, valójában azért kell távoznia, mert olyan kérdéseket tett fel, amiket nem lett volna szabad.

Mint ismeretes, a Nemzet Biztonsági bizottság ülésén azért nem számoltak be az illetékesek a Gruevszki befogadási botrányával kapcsolatos kérdésekről, mert olyan titkokat képeznek, amikről nem beszélhetnek. Közben a Magyar Idők a bizottsági ülés után másfél órával megírta, hogy befogadtuk a politikus bűnözőt és egyéb részleteket is leközölt a lap.

A riporter a nemzetbiztonsági bizottság Fideszes alelnökénél erre a furcsa kiszivárogtatásra kérdezett rá. Halász Jánosnak tette fel azt az amúgy jogos és kőkemény kérdést,  hogy „ha Demeter Mártát támadják minősített adatok nyilvánosságra hozatala miatt, akkor lesz-e vizsgálat, amiatt hogy a Magyar Idők címlapon hozta Gruevszki menekültügyi eljárásának végeredményét?”

A riporternek más bűne is volt,  Pintér Sándor belügyminisztertől is kérdezett kettőt, majd miután a sajtótájékoztató véget ért, ő is követte Pintért a többi riporterrel együtt. Ezt követően szerda délután hívta be Medgyesit a Hír TV-s főnöke, Korda Judit az irodájába, majd csütörtökön már meg is állapodtak abban, hogy Medgyesi közös megegyezéssel távozik.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here