Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ujhelyi István, az MSZP Európa Parlamenti képviselője egy igazán meglepőt lépett, egy videóban szó szerint azt jelentette be, hogy fantomokkal hadakozna.

Ujhelyi István, az MSZP Európa Parlamenti képviselője Facebookon igen aktív. Van is neki egy videósorozata, aminek az a címe, hogy Európa Taxi, ami arról szól, hogy Ujhelyi beül “taxi sofőrnek” embereket visz el és közben meghallgatja őket és átbeszél velük különböző érdekes politikai témákat.

Ujhelyi István most egy meglepőt lépett legújabb videójában. Nem egy cikk született már arról, hogyan működik Facebookon a Fidesz fantom kommandója, hogyan írnak irányított posztokat és manipulálják a közvéleményt.

Ujhelyi Facebook oldala is egy közkedvelt célpont a Fidesz cyber-hadműveletei során, rendszeresen özönlik el oldalát a Fidesz trolljai és kommentelnek, gyalázkodnak.

Ujhelyi elmeséli, hogy a Győri Európa Taxis rész alá is az egyik visszatérő fideszes troll alá kommentelt, hogy őt nem meri elvinni Ujhelyi egy taxi útra.

Ez a komment adta az ötletet Ujhelyinek, hogy elhívja egy kulturált beszélgetésre az Európa Taxiba az oldalán tobzódó Fideszes trollokat, arra kíváncsi, hogy hány lesz közölük olyan bátor, hogy elfogadják a kihívást és valódi arccal is merik vállalni a véleményét.

Előre merem borítékolni, hogy ez egy rövid videó lesz, de az ötlet zseniális, mert legalább kiderül a Fidesz troll kommandójáról, hogy csak szájhősök.

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here